Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Игра" - страница 9
Спортът без музика, не е нищо повече от игра. Музиката прибавя емоция.
Айс Кюб
Въпреки това режимът, оправданието и всички игри, участващи в тази война, бяха нечестни.
Дарио Фо
Когато детето гледа телевизия, то не участва в игра, не общува с други хора и най-важното е, че не получава обратна връзка относно действията или последиците от поведението си.
Дейвид Пърлмътър
Големите фондови компании имат много начини да увеличат възвръщаемостта на младите фондове, които искат да популяризират. И поне една от тези игри включва популярни предложения.
Алекс Беренсън
Никога не четете лоши неща, ако сте артист; това ще наруши вашата собствена игра.
Джеймс Лий Бърк
Докато се обръщам назад, виждам, че животът е като игра на пасианс и от време на време има ход.
Джеймс Солтър
Всяко щастие е добро, играта на бълхите не е по-лоша от поезията, ако може да достави същото удоволствие.
Джереми Бентъм
Бейзболът е бавното създаване на нещо красиво. Това е почти скучно темпото натрупване на онова, което изглежда леко или случайно в опера на напрегнато напрежение. Играта ще заплашва никога да не свърши, докато изведнъж не ви принуди да се чудите как се е озовал там, където е и да се чудите докъде може да стигне. Това е сънливата метаморфоза на скучното в неописуемото.
Джошуа Ферис
Първата ми работа е да напиша книга, която според мен е завладяваща и заслужава дълготрайното внимание, което всеки роман изисква, и да се тревожа за търговията едва в края на играта.
Джошуа Ферис
Но ако останете в играта достатъчно дълго, трябва да загубите. И след като сте загубили, няма връщане назад, изобщо няма начин.
Долтън Тръмбо
От тази гледна точка, науката - истинската игра в града - е реторика, поредица от усилия да убедим съответните социални участници, че произведените знания са път към желаната форма на много обективна сила.
Дона Харауей
Майката Земя променя света. Тя вече контролира, така че не трябва да правим нищо, освен да бъдем в услуга. Ако тя каже да направим нещо, добре, ние го правим, а ако не го направи, тогава можем да се отпуснем. Спечелихме играта, всичко е почти на мястото си. Всичко е в баланс.
Друнвало Мелхизедек
След като тийнейджър е идентифициран като част от "целевия пазар", той знае, че е свършил. Целта на играта е да обърка търговците и да запази собствената си автентична култура да не се появява в търговския център като предварително опакован корпоративен продукт.
Дъглас Рушкоф
Помислете за "Игра на тронове". В старите времена този вид шоу може да се счита за лошо писане. Изглежда наистина не се движи към криза или кулминация, няма истински герой и е структурирана по-малко като телевизионно шоу или филм, отколкото сапунена опера.
Дъглас Рушкоф
В миналото много филми, базирани на видеоигри, смятаха, че публиката иска да изпита какво е да играеш играта и това абсолютно не е така.
Дънкан Джоунс
Животът е играта, която трябва да се играе.
Едуин Робинсън
Природата на играта е болка.
Ел Ел Кул Джей
Това не е игра за мен. Обичам те, Айви, и един ден ще ми повярваш.
Елизабет Чандлър
Тъй като си представяме, можем да разполагаме с изобретения и технологии. Всъщност играта, а не необходимостта е майката на изобретението.
Алисън Гопник
Толкова се запалих по технологиите. Хакването за мен беше като видео игра. Ставаше дума за получаване на трофеи. Просто продължавах и продължавах, въпреки всичките неприятности, в които се забърквах, защото бях закачен.
Кевин Митник
Получих огромен прилив на ендорфин, когато успях да разбия система, защото беше като видео игра.
Кевин Митник
Актьорската игра не може да се научи. Ти или си добър, или не.
Колин Фърт
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
24
Следваща