Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Игра" - страница 8
Предизвикателството не е да заменим Обама, а с кого. Не е достатъчно просто да сменим униформата, ако не сменим екипа и плана на играта, няма да спасим страната си.
Сара Пейлин
Наистина мисля, че всичко е честна игра.
Сара Силвърман
Играта е последователност от интересни избори.
Сид Майер
Кучешките паркове могат да бъдат фантастичен начин да социализирате вашето куче, но е важно собствениците да разберат, че кучешкият парк не е упражнение и не е заместител на разходка. Посещението в парка за кучета е забавно - време за игра.
Сизар Милан
Ако не играете добре, имате лоша игра или кошмар, знаете, че размерът на покритието е световен.
Стивън Джерард
Хората често се паникьосват, когато пазарите падат и разпродават акциите си - но тогава те не са в играта, когато пазарите се справят добре.
Сузи Орман
За всички ваши дългосрочни инвестиции, като например пенсионни сметки, които няма да докосвате поне десет години, имате нужда от комбинация от акции и облигации. Акциите предлагат най-добрия шанс за постигане на печалби, надминаващи инфлацията. Но акциите не винаги се покачват. Това е мястото, където облигациите влизат в игра: те имат по-малък потенциал за нарастване, но също така не носят същия риск.
Сузи Орман
В живота си имах хора, които не се отказваха от мен: майка ми, леля ми, учителят ми по наука. Имах индивидуална логопедия. Имах бавачка, която прекарваше цял ден в игри с мен.
Темпъл Грандин
Работата с аутизма е, че постепенно ставаш все по-малко аутист, защото продължаваш да учиш, учиш как да се държиш. Все едно да си в игра; Винаги съм в игра.
Темпъл Грандин
Идеята, че публиката приема или отхвърля нещо в модерното изкуство, е просто романтична измислица. Играта е завършена и трофеите са раздадени много преди обществеността да разбере какво се е случило.
Том Улф
Въпреки че играех много компютърни игри през 20-те си години, сега имам собствени деца, мразейки ги страстно.
Том Ходжкинсън
За мен няма по-депресираща гледка от петгодишно дете, което се взира в екрана, без усмивка, с мишка в ръка. Освен ужасните неща, които продължителното излагане на екрани причинява на мозъците им, компютърните игри обикновено са самотни занимания и предизвикват малко смях.
Том Ходжкинсън
Моята идея за грижа за деца на фестивали е да седя на маса с бира, докато децата тичат наоколо и измислят свои собствени игри.
Том Ходжкинсън
Мисля, че сме загубили браздата си като държава. Една от причините беше атаката на 11 септември. Отпаднахме от играта си. От страна, която винаги е изнасяла надежда, започнахме да изнасяме страх.
Томас Фрийдман
Не можем да играем хазартни игри с нещо толкова свещено като парите.
Уилям Маккинли
Игрите са начинът, по който поддържаме романтиката жива. Те са базирани на човешки струни. Да играеш труднодостъпна или да оставиш малко на въображението позволява жената да бъде ухажвана и оценена, а мъжът да бъде предизвикан и заинтригуван.
Хелън Фишер
Моите игри са доста стресиращи игри, в които трябва да играете дълго време.
Хидео Коджима
Игрите не трябва да са само забавни. Те трябва да учат или да предизвикват интерес към други неща.
Хидео Коджима
Шахматът е повече от игра. Това е интелектуална диверсия, при якото има определени артистически качества и много научни елементи.
Хосе Раул Капабланка
За мен актьорството първоначално се превърна в продължение на играта.
Хюго Уивинг
Грешат тези, които смятат мечтите за игра на интелекта. Не, мечтите са нещо противоположно, това е бягство от разума.
Юкио Мишима
Всеки път, когато детето организира и извърши домакинска работа, прекарва известно време само, без да се чувства самотно, губи се в игра за един час или отказва да се придружи с връстниците си в някаква дейност, която смята, че е погрешно, тя ще изгражда смисъл и усет на стойност за себе си и хармония в семейството си.
Барбара Колоросо
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
24
Следваща