Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Игра" - страница 7
Просто исках да се върна към играта на атакуващ футбол след престоя ми в Италия. В началото беше малко трудно, но атмосферата и феновете бяха просто фантастични.
Денис Бергкамп
... играейки в непозната игра, не прави първият ход.
Джек Лондон
Съдбата играе жестока игра. Трябва или да играете по нейните правила, или да я накарате да играе по свои собствени.
Дон Аминадо
Играта е дело на детството.
Жан Пиаже
Виното, което произвеждам, не е за съхранение. Това е виното, което искате, когато се срещате с приятели за игра на карти.
Жерар Депардийо
Аз съм вярващ човек, но даже господ не може да оцени моята игра по-добре, от мен самият.
Златан Ибрахимович
За да си сигурен, че ще спечелиш, измисли своя собствена игра и никога не казвай правилата и на други хора.
Ашли Брилиант
Животът е единствената игра, в която обектът на играта е длъжен да научи правилата.
Ашли Брилиант
Понякога единственият начин да спечелиш е като останеш извън играта.
Ашли Брилиант
Бях преодолял играта на герой. Хората приемаха кой съм и ако бях некомпетентен и безполезен, се чувстваха доста привързани към мен.
Майкъл Палин
Ако нямате съвест, какво е поведението ви? Очевидно, ако нямате съвест, ако нямате наистина... любов, тогава единственото, което ти остава, е играта - става въпрос за контролиране на нещата.
Марта Стаут
Вие печелите модерната игра за финансово регулиране, като подадете най-много искания, присъствате на най-много изслушвания, дадете най-много пари на най-много политици и най-вече като продължите да го правите ден след ден, година след фискална година, докато кражбата стане законна отново.
Мат Таиби
В игрите на дами и крале оставяме мечтите си пред вратата и се задоволяваме с това, което имаме. Понякога, ако имаме късмет, все пак успяваме да имаме добър живот.
Мелина Маркета
Не можете да управлявате система, която ще има за цел предотвратяване на болести, ако всички не са в нея. Цялата игра на здравното осигуряване и здравеопазването в Америка се основава на този основен принцип: застраховайте хора, които не са болни и не е нужно да плащате повече пари за тях.
Мехмет Оз
Обмислям много нещата, така че вероятно използвам главата си повече, отколкото сърцето си. Това вероятно идва в моята актьорска игра.
Нийл Патрик Харис
Благословени сме за "Как се запознах с майка ви" да се чувстваме сякаш правим малко забавна игра всеки ден.
Нийл Патрик Харис
Аз съм човек, който се занимава с игри и теория. Обичам пъзелите, така че беше забавно да анализирам прозата на Шекспир.
Нийл Патрик Харис
Живота е подобен на игра на карти, която играеш, без да знаеш правилата.
Пьотр Капица
Дори ако баща ми не ми говореше, той никога не би пропуснал бейзболна игра.
Райън Рейнолдс
Играта е просто друга версия на работата.
Рей Кързуайл
Изкуството е игра и трансцендентни значения, които не се свеждат до политика.
Рейчъл Къшнър
Смисълът на думата "предприемачество" може да се сведе до друга дума - "игра".
Ричард Брансън
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
24
Следваща