Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Игра" - страница 5
Мъжете искат да мислят, че жените не изневеряват, а жените искат мъжете да мислят, че не изневеряват и следователно половете играят малка психологическа игра помежду си.
Хелън Фишер
Вие можете да научите много повече от изгубените игри, отколкото от спечелените. Вие сте длъжни да загубите стотици игри, преди да станете добър играч.
Хосе Раул Капабланка
В моят живот е имало такива периоди в които аз почти съм повярвал в точа, че даже и една единствена игра не мога да загубя.
Хосе Раул Капабланка
Аплодирам смелостта на онзи, който приема всеки един от законите на една игра, която той не е измислил и не е питан дали иска да играе.
Хуан Карлос Онети
Да, баща ми беше ненадежден пияница. Но той никога не е пропускал нито една от моите организирани игри, концерти, пиеси или пикници. Може да не ме е обичал перфектно, но ме обичаше толкова добре, колкото можеше.
Шърман Алекси
Не мисля, че вътрешните чувства на децата са се променили. Те все още искат майка и баща в същата къща; те искат места за игра.
Бевърли Клиъри
Играта е едно; спазването на установен режим е съвсем друго. Вярно е с упражненията и с молитвата.
Бил Хайбълс
Уотъргейт предлага примерно изследване на взаимодействието и правомощията на всеки от клоновете на правителството. Това също е морална игра с тъжен и драматичен край.
Боб Удуърд
Играта достига до навиците, най-необходими за интелектуалния растеж.
Бруно Бетелхайм
Никога в живота си не съм играл френската отбрана, която е най-грозното от всички отваряния на играта.
Вилхелм Щайниц
Добрата майка си спомня да сервира плодове на закуска, винаги е весела и никога не крещи, успява да не проектира собствените си неврози и недостатъци върху децата си, е активна и обичана доброволка от общността. Спомня си да прави събирания за игра, дрехите на децата й пасват, прави арт проекти с тях и се радва на всичките им игри.
Айлет Уолдман
Ролевата игра не е разказване на истории. Ако майсторът на подземието насочва, това не е игра.
Гари Гигакс
Същността на ролевата игра е, че това е групов, съвместен опит.
Гари Гигакс
Хората никога не са проявявали по-голям талант, отколкото в изобретяването на игри.
Готфрид Лайбниц
В шахмата печели всеки. Ако ти получаваш удоволствие от играта, а това е най-главното, то даже поражението не е страшно.
Давид Бронщайн
Човек, който не се е помирил със загубите си, вероятно ще приеме хазартни игри, които биха били неприемливи за него.
Даниел Канеман
Бозайници от всеки вид се отдават на игра. Игрите са начинът на природата да ни подготви да се изправим пред трудни реалности.
Даниел Суарес
След като започнем да виждаме видео игри, които имат по-запомнящи се герои, ще видите по-добри адаптации към филмите.
Дейвид С. Гойър
Когато работеше, той наистина работеше. Но когато играеше, той наистина ИГРА.
Доктор Сюс
За да познавате правилата на играта, трябва да сте образовани.
Ел Ел Кул Джей
Нима хората още не са научили, че времето на повърхностните интелектуални игри е приключило, че агонията е безкрайно по-важна от силогизма, че плачът на отчаянието е по-разкриващ от най-фината мисъл и че сълзите винаги имат по-дълбоки корени от усмивките?
Емил Чоран
Постоянно се появяват нови вратички в сигурността поради безжичните мрежи. Играта на котка и мишка между хакери и системни администратори все още е в разгара си.
Кевин Митник
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
24
Следваща