Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Игра" - страница 4
Актьорската игра е само начин да преживяваш, семейството е животът.
Дензъл Уошингтън
Животът е странна вещ. Много съм говорил, дълго съм размишлявал върху него, но с всеки изминал ден ми е все по-непонятен. Защо в нас има такава жажда за живот? Истинският живот - това е игра от която човек никога не излиза победител. Да живееш - това означава тежко да се трудиш и страдаш, докато не се прокрадне около нас старостта, и тогава ние отпуснем ръце на хладната пепел на оставащите дърва. В мъка се ражда детето, в мъка умира старият човек изпускайки последната глътка въздух и всичко в наши дни е печал и грижи. И всеки човек отива в откритите обятия на смъртта неохотно, спотайвайки се, падайки, оглеждайки се назад, борейки се до последно. А истинската смърт е добра. Само живота причинява страдания. Но ние обичаме живота и ненавиждаме смъртта. Това е много странно.
Джек Лондон
Пиша моите пиеси, за да създам оправдание за пълноценна актьорска игра и изпълнение.
Ерик Богосян
Любовта на играта е като карането в една кола: жени предпочитат отклоненията, мъжете се стремят да намалят ъглите.
Жана Моро
Парите не са всичко. Амбицията ми беше самият футбол, а не парите, които бих изкарал от него. Ако това доведе до мен и семейството ми по-удобен начин на живот, тогава това е добре. Но не прекарвам времето си между игри и тренировки, мислейки за фигури.
Алесандро Дел Пиеро
Войната, ваша светлост е празна игра. Днес успех, а утре - дупка...
Йосиф Бродски
Олимпийските игри в Пекин представляват грандиозното влизане на Китай на световната сцена и потвърждение на неговия нов статут на суперсила.
Ма Дзиен
Основната истина: една бейзболна игра не е нищо друго освен страхотна измислица, която да ви накара да обърнете внимание на ритъма на летния ден.
Майкъл Шейбон
Самоусъвършенстването е името на играта и основната ви цел е да се укрепите, а не да унищожите противник.
Максуел Малц
Световни теоретици на конспирацията, вярващи в скритите ръце на Ротшилд, масоните и илюминатите, ние, скептиците, ви дължим извинение. Ти беше права. Играчите може да са малко по-различни, но вашата основна предпоставка е правилна: Светът е нагласена игра.
Мат Таиби
Аз пия, пуша, гуляя с жени, играя хазартни игри, но кореспондентен шах е грях който нямам.
Михаил Тал
Тенисът е умствена игра. Всички са във форма, всеки удря страхотно форхенд и бекхенд.
Новак Джокович
Увереността е налице, играта е налице, но физически понякога не можеш да се бориш с природата. Не можете да направите много по въпроса.
Новак Джокович
По отношение на способностите за игра няма какво да избирате между номер едно и 100. Вместо това, въпросът е кой вярва и кой го иска повече? Кой играч е психически по-силен? Кой играч ще се бори най-силно в големите точки? Това са нещата, които определят кой е шампионът.
Новак Джокович
Целият свят е театър, а ние всички сме актьори по неволя. Всесилната съдба разпределя ролите и небесата следят за нашата игра!
Пиер дьо Ронсар
Ако искате да сте писател, пишете. Всеки иска да бъде публикуван. Трябва да играеш дългата си игра.
Пол Хардинг
Понякога хората считат, че аз печеля заради физиката. Но това не е така. Ако аз побеждавам, то значи, аз съм показал добра игра.
Рафаел Надал
Животът става по-забавен, ако го прекарате в играта.
Роалд Дал
Да бъде макдоналдс официалният ресторант за олимпийските игри е същото като пушенето да е официално лекарство от рак.
Робърт Дауни Джуниър
Мен не ме привлича леката игра: нужна е цел, предизвикателство, което мога да преодолея, ..., доказвайки, че аз съм жив!
Рой Дюпюи
Играта не е в думите ви, а във вас!
Стела Адлер
С филма имате много ограничени инструменти за предаване на субективност - глас зад кадър, гледна точка на камерата, добра актьорска игра - но дори и най-добрият актьор в света е груб в сравнение с това, което можете да направите в написан параграф.
Уилям Бойд
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
24
Следваща