Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Игра" - страница 22
Имам определени правила за подслушване, според които всичко на открито е честна игра.
Лиза Лутц
На следващата си вечеря опитайте да играете следната игра. Предизвикайте всички около масата да произведат едно лекарство, което може да излекува хората от заболяване, различно от антибиотиците. Ако ви хрумне нещо, спрете каквото и да правите и ми се обадете.
Лин Мактагарт
Те открили, че ученето не е скучна работа, то е страничен продукт от ангажиране в дейност със свеж, нетърпелив, гладен ум. Ако можем да изкривим собствените си мисловни процеси достатъчно, за да дадем на играта полагащото й се, бихме могли да наречем творчеството игра на ума.
Линда Добсън
Теорията на игрите предрича, че най-оптималният резултат е най-вероятен.
Линкълн Чайлд
Ако Олимпиадата се провали, правата на човека ще пострадат. Правителството ще спре да обръща внимание на останалия свят. Аз лично мисля: ние искаме Игрите и искаме правата на човека да се спазват.
Лиу Сяобо
Живота е повече или по-малко игра. На света няма нищо определен, освен смъртта и данъците.
Лора Инголс Уайлдър
Смешно е как можете да познавате приятелите си толкова добре, но все пак в крайна сметка играете същите игри с тях.
Лорън Оливър
Играта също е начин да бъдете близо и, което е още по-важно, начин за повторно свързване след прекъсване на близостта. Шимпанзетата обичат да си гъделичкат дланите, особено след като са се скарали. По този начин втората цел на играта обслужва нашата невероятна - почти бездънна - нужда от привързаност и обич и близост.
Лорънс Коен
Факт е, че ние възрастните нямаме много място в живота си за забавления и игри. Дните ни са изпълнени със стрес, задължения и упорита работа. Може да сме схванати, уморени и лесно да отегчим, когато се опитваме да се качим на пода и да играем с деца - особено когато това означава превключване на предавките от напрегнат работен ден или домакински задължения.
Лорънс Коен
Дойдох да видя, по времето, когато бях в IBM, че културата не е само един от аспектите на играта – тя е играта.
Луис В. Герстнер
Моята жена казва, че много хора са такива в живота, както и в играта. Но това съвсем не е така, на полето аз съм един, а в живота съвсем различен.
Луис Суарес
Треньорите често са ми казвали, че на полето бих бил много по-полезен, ако по-малко си отварям устата по време на игра. Аз разбрах това и винаги се старая да се вслушвам в треньорите.
Луис Суарес
Животът не е като играта на шах. Има не само черни и бели парчета. Има сиви фигури, самотни рицари и двусмислени герои, които никога не се хващат.
Люка Дьолатр
Цялата концепция за вещиците е, че жените говорят за себе си и се борят за правата си. Цялата концепция на магьосничество идва от играта да се задържат жените и жените от овластвяване.
Мадхен Амик
Това е Исландия – или хълмове, обрасли с пирен, в божествено красива игра на светлина и сянка, или направо естествена пустиня Гоби.
Майкъл Бут
Сам започваше да се тревожи. Нутела и юфка бяха добре. Страхотно всъщност. чудотворно. Но той се надяваше на повече храна, повече вода, повече лекарства, нещо. Беше абсурдно като коледна сутрин, когато беше малък: надявайки се на нещо, на което дори не можеше да назове. Промяна на играта. Нещо... невероятно.
Майкъл Грант
- Ти си късметлия! - Не, ти си късметлия,- не се съгласи Пол. - Бих искал също да ги видя да растат. - В тази игра няма победители.
Лейла Слимани
Никой не те подготвя на 7 години баща ти да ти казва, че е престъпник - ти си още дете и мислиш за игри и забавления, неща, които нямат много общо с реалността. Това ви принуждава да растете и узреете преди определеното време.
Пабло Ескобар
...В комарджийската си страст той страдаше от голяма слабост – вяра в системата; а това го водеше до сигурна гибел. Защото, за да прилагаш система в играта, трябват пари...
Джек Лондон
Когато правилата на играта не позволяват да се спечели, властимащите сменят правилата.
Стоян Миленков
Състезателната игра наистина показва вашия характер и колко воля за победа имате в сърцето си.
Джони Милър
Да станеш сериозен мъж: това означава да откриеш отново сериозността, която като дете си влагал в играта.
Фридрих Ницше
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
24
Следваща