Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Игра" - страница 2
Гениалността е игра и човешката способност да достига гениалност е неограничена; мнозина могат да достигнат гениалността само чрез играта.
Уилям Сароян
Играта е възторг на възможното.
Мартин Бубер
Провеждането на олимпийски игри означава привличане на история.
Пиер дьо Кубертен
Любовта е игра на карти, в които блъфират и двете страни: едната за да спечели, а не другата за да изгуби.
Анри Рение
Живота е игра. Всичко зависи от теб, твоите идеи, твоите мисли. Ще трябва само да си вдигнете задника от дивана и да върви напред, макар и бавно, до върха!
Фреди Меркюри
В мен няма никакви особени техники на игра. И даже аз никога не съм вярвал в подобни неща. В актьорството няма правила, аз играя с чисти инстинкти.
Хийт Леджър
Ако вие наблюдавате играта, това е развлечение. Ако играете - това е отдих. А ако вие работите за играта - това е голф.
Боб Хоуп
Не разбирам тази игра, не разбирам този град, Холивуд! Не разбирам техните правила, знам само едно - не ги харесвам!
Джони Деп
Играта е отговорът на това как възниква всичко ново.
Жан Пиаже
Дайте на децата повече свобода. Нека правят грешки. Бе ги заливайте със съвети. Уважавайте личността на детето. Това е като игра на зарове: вие ги хвърляте и гледате, какво ще се падне.
Кърк Дъглас
Любовта е игра, в която губят онези, които не участват в нея.
Аркадий Давидович
Не се интересувам от резултата, а само от играта.
Мей Уест
Аз не играя игри, а винаги прямо казвам, каквото ми е на ума. Да показва стеснителност е за глупачките. Ако мъжа се плаши от твоята честност, значи, той не е този, който ти е нужен.
Мила Кунис
Всички тези викове за мир, които чуваме в Израел, особено от наша страна, не сближават мира - те само го отблъскват. Ако преследвате мира, той само ви избягва. Това не е теория на игрите; това е историята.
Робърт Ауман
"Теория на интерактивното решение" може би би било по-описателно наименование за дисциплината, която обикновено се нарича Теория на игрите.
Робърт Ауман
Когато не можете да измамите играта, най-добре намерите начин да измамите играча.
Скот Линч
Актьорската игра е отлична терапия. Вместо това да страдаш сам, ти правиш така, че другите да страдат за теб.
Софи Марсо
Дори сега мога да кажа, че бих искал да завърша кариерата си тук и след това да остана в играта.
Стивън Джерард
Аз съм дълбоко убеден, че в шахматът, както и в останалите игри, няма нищо случайно.
Тигран Петросян
Не забравяйте, че сте просто екстра в играта на всички останали.
Франклин Делано Рузвелт
Книгите, които пиша, защото искам да ги чета, игрите, защото искам да ги играя, и истории, които разказвам, защото ги намирам за вълнуващи лични.
Гари Гигакс
В момента, в който започнете да правите компромиси в името на масажирането на нечие его, това е, играта е свършила.
Гордън Рамзи
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
24
Следваща