Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Игра" - страница 17
Работата не работи без игра.
Шонда Раймс
Ако гледате Рафаел Надал да играе тенис, можете да отговорите само с учудване и голямо възхищение. Той е невероятен атлет с толкова много дисциплина, толкова много концентрация и човек, който обича да влага много страст във всяка точка. Думите не излизат от мен, за да опиша играта му по подходящ начин. Рядко съм виждал някой, който подхожда към топката с толкова много внимание. С такава страст и радост, че е страхотно забавно да го гледаш. С него можете да свържете всичко, което прави тениса толкова красив.
Щефи Граф
По-голямата част от времето, да бъдеш е човек, е гадно. Само видео игрите правят живота поносим.
Ърнест Клайн
Не означава, че човек е глупак, ако не играе в твоите игри!
Ърнест Томпсън Ситън
Животът е игра. Щастливите хора са играчите. Нещастните хора са зрителите. Кой бихте искали да бъдете?
Ърни Зелински
Хората, които не спазват ограничения в опитите си да свършат работа, не са толкова умни, колкото си мислят. Трудна работа може да свърши всеки глупак. Но за да сте много продуктивни и все пак да имате достатъчно време за почивка и игра, това е мястото, където се крие истинският гений.
Ърни Зелински
Страхотна игра е стремежът към щастие.
Юджийн О'Нийл
Съдбата на страната е заложена, а играта се играе от измамници.
Артуро Услар Пиетри
Няма хора по света, които да са напълно луди. По същия начин няма да намерите човек, който не е запознат с игрите. Говоря за това дали човек е психологически готов да играе интелектуални игри.
Аяцуджи Юкито
Ким Чен Ун влезе като свежо лице, така че мисля, че има голямо разочарование, че той играе същата игра като баща си.
Барбара Демик
Харесва ми когато обсъждам това, което трябва да се получи като резултат, а не просто да се подчинявам на думите: погледни наляво, погледни надясно. Такива дреболии в актьорската игра също са мили и се явяват своеобразно възнаграждение.
Бен Барнс
Но инвестирането не означава да победиш другите в тяхната игра. Става въпрос за това да се контролирате в собствената си игра.
Бенджамин Греъм
Бях ударен от вампир, индийско момиче и панда... Би трябвало да съм във видео игра.
Адам Рекс
Животът не е игра с нулева сума. Не ви дължите нищо и нещата се случват както се случват. Понякога просто така, че всичко да има смисъл, понякога толкова несправедливо, че всичко е съмнително. Извадих маската от лицето на съдбата и намерих само шанс отдолу.
Бенедикт Уелс
Животът трябва да се приема сериозно. Струва ни се, че имаме много възможности. Но това не е така. Разрешено ни е да вземем една или две карти от масата, но не и двадесет. И дори не три. Ето защо, когато започнете да губите карти, най-добре е да промените играта.
Бернардо Ачага
Ако можете да запазите спокойствие, да играете своя собствена игра и да се оцените, тогава ще намерите време да се насладите на малките неща в живота си. Работете, когато трябва да работите, тогава си позволете да играете.
Бетани Франкел
Писането е като всичко - игра на бейзбол, свирене на пиано, шиене, забиване на пирони. Колкото повече работите по него, толкова по-добър ставате. Но изглежда, че отнема повече време, за да станеш по-добър в писането, отколкото да чукаш пирони.
Бетси Байърс
Играта на шах. Предполага се, че мъжете са го измислили и става въпрос за война, мъже и опустошения, храброст и гений на командване и раздвижване на парчета и... Не. Това е бракът. Кралицата се мести навсякъде, където пожелае.
Бил Козби
Трябва да направим игра, като печелим пари. Има толкова много добро, което можем да направим с пари. Без него ние сме обвързани и оковани и изборът ни е ограничен.
Боб Проктър
Моята читателска аудитория изглежда са чувствителните хора, в по-голямата си част. След това има случайни фенове, които казват: "Аа, видео игри!"
Брайън Лий О'Мали
Вероятно е добре да живеем в свят, където военната стратегия е игра.
Бриджит Кемерер
Има тънка граница между състраданието и манталитета на жертвата. Състраданието обаче е лечебна сила и идва от място на доброта към себе си. Играта на жертвата е токсична загуба на време, която не само отблъсква другите хора, но и лишава жертвата да знае някога истинското щастие.
Брони Уеър
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
24
Следваща