Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Име" - страница 3
В името на красотата и страданието не е грях.
Ханс Кристиан Андерсен
Творчеството и художествените начинания имат мисия, която далеч надхвърля просто създаването на музика в името на музиката.
Хърби Хенкок
Толкова е странно - ако някой вземе моето име, имам способността да го направя известен.
Шарук Кхан
В момента, в който започнете да правите компромиси в името на масажирането на нечие его, това е, играта е свършила.
Гордън Рамзи
Всички тук биха умрели в името на истината. Всички тук лъжат постоянно при най-малкия шанс за лична изгода. Това означава да си учен.
Грег Еган
Трябва да се научим да живеем и да обичаме съседите си като себе си в името на мира и напредъка.
Дейвид Маккалъм
Продължих да се опитвам да кажа на хората, че само защото бях млад, не означава, че мога да говоря от името на всички млади хора.
Джо Байдън
Въпреки че вашият опит може да показва, че Бог ви е забравил или ви е оставил сам, Той е на ваша страна. Той е Богът на благодатта и работи активно от ваше име.
Джон Таунзенд
Искам да стигна до точката, в която хората чуват името ми и веднага мислят за истинска кънтри музика.
Джордж Стрейт
Не можете да говорите от името на нация, когато нямате мандат за това.
Жан-Мари Льо Пен
Корел представляваше едно често явление в историята – република, чийто ръководител имаше всички атрибути на абсолютен монарх освен името. Поради това там се ширеше обичайният деспотизъм, неограничен дори от онези две смекчаващи влияния в законните монархии: кралската "чест" и дворцовия етикет.
Айзък Азимов
Ако загубим тази война, ще започна друга от името на жена си.
Моше Даян
Това е добър въпрос. Не знам отговора. Но можете ли да ми кажете името на някой класически гръцки обущар?
Артър Милър
Всяка политическа партия, която включва в името си думата "демократична", просто не е такава.
Патрик Мъри
Телефонирах на дядо и баба, и дядо ми каза: "Гледахме филма ти." "Кой?" – попитах аз. Той се провикна: "Бети, как беше името на оня филм, дето не ми хареса?"
Брад Пит
Винаги съм готов да изтърпя унижението от името на моите герои.
Бен Стилър
Дойдох в Холивуд, без да си поставя нови зъби, без да си оперирам носа и без да си променя името. Това ми прави чест.
Барбра Стрейзънд
Действие без име, без "някой", който да се свързва с него, е безсмислено.
Хана Аренд
Казаха, че pret-a-porter ще убие името ти и това ме спаси.
Пиер Карден
Лейди: често употребявано име на жена, с която не бихте искали да говорите дори и пет минути.
Фран Лебовиц
Що се касае до киното, един от моите филми се казва "Истински лъжи". Това е добро име на конвенцията на Демократичната партия.
Арнолд Шварценегер
Убеден съм, че ако не бях променил името си, не мисля, че щях да имам същата крива на кариерата, която в крайна сметка имах.
Бен Кингсли
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
24
Следваща