Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Име"
Ако можеше Бог да ми даде ясен знак! Например, голям депозит на мое име в швейцарска банка.
Уди Алън
Прощавайте на враговете си, но не забравяйте техните имена.
Джон Кенеди
Майка - това е името на Бог на устните и в сърцата на малките деца.
Уилям Мейкпийс Такъри
Опит е името, с което много хора наричат грешките си.
Оскар Уайлд
Ерес - това е само другото име на свободата на мисълта.
Греъм Грийн
Човек е най-малко себе си, когато говори от свое име. Сложете му маска и той ще ви каже истината.
Оскар Уайлд
Помнете, че името на човека за него е най-сладкото и важно съчетание от звуци във всеки език.
Дейл Карнеги
Ако можех да запомня имената на всички тия частици, щях да съм ботаник.
Енрико Ферми
Любими: популярната форма на обръщение, използвана при разговор с член от противоположния пол, чието име в момента не можете да запомните.
Оливър Херфорд
Афтографът на една знаменитост често означава, че нейното име струва повече от нейните заслуги.
Даниел Бурстин
Жените творят история, въпреки че историята помни само имената на мъжете.
Хайнрих Хайне
Никога, в името на мира и тишината, не отричайте собствения си опит или убеждения.
Даг Хамаршелд
Математиката е изкуството да даваш едно и също име на различни неща.
Жул Анри Поанкаре
Това, което ни заобикаля, понасяме по-добре, ако му дадем име - и продължим напред.
Емил Чоран
Всеки, който говори в името на другите, винаги е измамник.
Емил Чоран
В нас има нещо, което няма име, нещото, което сме.
Жозе Сарамаго
Името ми е по-важно от мен самия.
Пиер Карден
Най-важното нещо в езика за програмиране е името на езика. Езикът не би имал успех без добро име. Аз наскоро измислих много добро име, а сега остава само да изобретя подходящ език.
Доналд Кнут
Не започвайте втора работа, втора страст, второ семейство. През нощта ще объркате имената.
Андрей Вознесенски
Собствеността е само друго име за монопол.
Уилям Стенли Джевънс
Изборите не могат да дадат твърда насоченост на дадена държава, ако има две или повече национални партии, които имат само различни имена, но си приличат по принципите и целите си като грах в една и съща шушулка.
Франклин Делано Рузвелт
Винаги завършвайте името на детето си с гласна, така че когато крещите името ще се носи.
Бил Козби
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
24
Следваща