Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страст" - страница 16
Осъзнавайте решенията си. По-важното е да поемат отговорност за последствията, които носят. Когато се борите с вашите страсти и цели, бъдете търпеливи и никога не спасявайте! В крайна сметка ще получите шанса си. Помнете, че само силните ще оцелеят. Бъдете готови да пожертвате неща, които обичате, за да постигнете мечтата си. Очаквайте разочарования, защото ще се случват отново и отново. Просто никога не забравяйте, че определено има гърне със злато в края на тази дъга - просто кучи син е да стигне до там!
Съли Ерна
Докато елементът на страстта е от съществено значение за постигането на целта, страстта е добра само когато я контролирате, а не обратното.
Сюзън Дейвид
В миналото имаше две неща, които ме мотивираха тогава: независимост и страст към това, което правя. И това все още са нещата, които ме мотивират сега. Все още имам тази страст към създаването на продукт. И никога няма да бъда зависима от мъж. Никога няма да бъда зависима от съпруг, гадже или баща. Това е нещо, което е наистина важно за мен.
Тамара Мелън
Тогава обърках страстите и оргазмите с любов. Изглежда ми години да осъзная, че двете не са били синоними.
Тери Макмилан
Бог е този, който задоволява страстта за справедливост, копнежа за духовност, глада за връзка, копнежа за красота. И Бог, истинският Бог, е Богът, който виждаме в Исус от Назарет, Месията на Израел, истинският Господ на света.
Н. Т. Райт
Желанието е болка, която отстъпва пред страстта.
Уенди Гера
Властта става роб на страстта толкова лесно и на непризната страст най-лесно от всички.
Уолтър Джон Уилямс
Не страстите ни правят слаби, а по-скоро неконтролируемите страсти.
Уолтър Джон Уилямс
Всеки ден работех по петнайсет часа, но често и до по-късно, защото страстта не пресмята. Ден след ден се научавах все по-добре да разбирам този странен подвид на Хомо сапиенс, който са писателите. Следобед тонът се повишаваше и присъствах на вълнуващи разговори. Възхищавах се на разюздания им егоизъм, на надменността им, на арогантността им, на желанието им да блеснат дори в очите на Лусия.
Антони Казас Рос
Страстта към правилната геометрия - желанието да се преодолеят неравностите и грапавостта на природата - прониква в цялата история на човечеството.
Фелипе Фернандес-Арместо
Винаги трябва да правим любов, сякаш за първи път, с нервната страст на тези, които никога не са знаели този момент, и безсрамното щастие на новаците.
Филип Бесон
Всеки бизнесмен или всеки човек, който има страст към работата си, е разкъсан за времето, прекарано на работа и времето, прекарано със семейството.
Фил Найт
Идеята за равенството, естествената ни страст, е красива при възвишените души, но за ниските души не означава нищо друго освен завист.
Франсоа Рене дьо Шатобриан
По-добре е да вървите по утъпкания път, без да се поддавате на влиянието на случайни, безумни страсти, които няма да дадат никакъв плод.
Франсоаз Бурден
Внезапната страст удря като мълния и се пука като сапунен мехур.
Франсоаз Жиро
Моята страст е да помагам на хората да живеят живот с по-малко стрес.
Ариана Хъфингтън
Виждам, че някои хора остават на едно място, защото е удобно или удобно. Но те пропускат страстта си.
Ариана Хъфингтън
Не се поддавай на страсти.
Арнолд от Виланова
Страстта е много добре, но не би било добре да разлеем чая.
Хелън Саймънсън
По-късно разбрах, че това е моето виждане за страстта: тя се корени в истинското приятелство. Химията може да е двама непознати, които си разменят тлеещи погледи, но страстта трябва да може да оцелее в поне двадесетминутен разговор!
Хелън Саймънсън
Вярата е страст; пак там, където тя престане да бъде страст, ние просто флиртуваме с господ бог, и нищо повече.
Хенрик Понтопидан
По-развитата сексуална страст и при двата пола е до голяма степен емоция на власт, господство или присвояване. Няма състояние на чувство, което да казва моето, моето, по-яростно.
Чарлз Кули
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
25
Следваща