Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страст" - страница 12
Страсти - това са ораторите на многолюдните събирания.
Антоан дьо Риварол
Гледам обществото и гледам хората и си казвам ... не съм господин Мотиватор. Мисля, че придобиваш по-добър усет - вярвам в енергията. Вярвам в страстта. Вярвам в преподаването на хора.
Антъни Робинс
Обслужването на собствените страсти е най-голямото робство.
Томас Фулър
Не правете нищо в яростна страст. Това е като буря в морето.
Томас Фулър
Обичам хокея, моята страст в живота винаги е бил хокея.
Уейн Грецки
Ако любовта не е страст, значи, това не е любов, а нещо друго; а за да не угасне страста е нужно не удовлетворение, а прегради.
Уилям Съмърсет Моъм
Не се примирявайте с нищо друго освен с вашата страст - ако имате достатъчно късмет да я намерите.
Уорън Бъфет
Никога не се отказвайте от търсенето на работата, която ви е страст.
Уорън Бъфет
Когато всички надежди за признание или чест са избледнели в далечния спомен, когато чистотата на сърцето срещне скръбта на ума, когато целият свят сякаш ходи в слепота и въпреки това човек работи, без да се уморява за това, което обича... само в този момент страстта е наистина разбрана.
Франц Шуберт
Вашата страст е вашата истинска сила. Колкото повече откривате и изразявате страстта си към живота, толкова по-неустоими ще станете за другите.
Барбара де Анджелис
Страстта започва там, където телата ви се обединяват и завършва там, където душите ви танцуват. Когато вашите духове могат да се обединят едновременно, когато телата ви станат едно цяло, тогава всички вие ще правите любов. Между вас няма да остане нищо, което да не е любов. Това е свещено причастие. Това е екстаз.
Барбара де Анджелис
Страстта действа като магнит, който ни привлича към своя източник. Привличат ни хора, които излъчват със страст, които живеят със страст, които дишат със страст. Вашата страст е вашата истинска сила. Колкото повече откривате и изразявате страстта си към живота, толкова по-неустоими ще станете за другите.
Барбара де Анджелис
Уравновесен човек: човек, напълно владеещ всички страсти, които няма в себе си.
Адриан Декурсел
Нищо не може да бъде по-разрушително за амбицията и страстта към завладяването, отколкото истинската система на астрономията. Какво лошо нещо е дори цялото земно кълбо в сравнение с безкрайната степен на природата!
Бернар дьо Фонтенел
Страстите са тези, които вършат всичко и отменят всичко.
Бернар дьо Фонтенел
...считам добрата литература за неразделна част от света около мен, като гори, планини, морета, облаци, звезди, реки, градове, изгреви, залези, исторически събития, страсти и така нататък...
Валентин Катаев
Всичко е възможно, ако има истинска мечта, истинска страст и горещо огнено сърце.
Виктор Канинг
Модата е моята страст. На мен ми се харесват женските тела. На мен ми се харесва разкоша.
Виктория Бекъм
Продължителната борба против властта на една единствена страст сама по себе си също е робство.
Айн Ранд
Животът е пълен с прекрасни страсти, които идват и си отиват с годините, но единственото, което никога няма да те подведе, е четенето.
Джудит Мартин
Съвестта е гласът на душата, а страстта – гласът на плътта.
Жан-Жак Русо
Винаги е забележително, че всички, които сериозно изучават тази наука [теорията на числата], изпитват някаква страст към нея.
Карл Фридрих Гаус
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
25
Следваща