Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страст" - страница 10
При катеренето спонсорите обикновено подкрепят спортист, но осигуряват много малко насоки, давайки на алпиниста свобода да следва своята страст към всичко, което е вдъхновяващо. Това е прекрасна свобода, в много отношения подобна на тази на художник, който просто живее живота си и създава каквото и да го движи.
Алекс Хонълд
Любовта на жената към мъжа е наполовина животинска страст и наполовина омраза. Колкото повече една жена обича мъж, толкова повече го мрази.
Джед Рубенфелд
Справедливостта и добронамереността ще надживеят страстта.
Джеймс Гарфийлд
Твърди се, че са необходими 10 000 часа, за да се развие майсторство и съвършенство. Колко часа сте отработили днес за вашата страст?
Джон Асараф
В демонстрацията на голи тела в киното няма нищо безнравствено. Но аз се чувствам лично оскърбен, когато на екрана виждам целувка, изпълнена без истинска любов и страст.
Джон Касаветис
Желайте животът ви да се брои за нещо страхотно! Копнейте животът ви да има вечно значение. Искате това! Не пътувайте през живота без страст.
Джон Пайпър
Но каквото и да правите, намерете центрираната от Бога, превъзнасяща Христос, наситена с Библия страст на вашия живот и намерете своя начин да го кажете и да живеете за него и да умрете за него. И вие ще направите разлика, която продължава. Няма да загубите живота си.
Джон Пайпър
Бог ме създаде - и вие - да живея с една единствена, всеобхватна, трансформираща се страст - а именно страст да прославяме Бог, като се наслаждаваме и показваме неговото върховно съвършенство във всички сфери на живота.
Джон Пайпър
Христос не умря, за да направи добрите дела просто възможни или да започне половинчато преследване. Той умря, за да породи у нас страст към добри дела. Християнската чистота не е просто избягване на злото, а стремеж към добро.
Джон Пайпър
Театъра е моята истинска страст! Може би, това е английска традиция, но винаги ми е било интересно да изляза на сцената, отколкото да се появя на екрана. На мен ми е нужно да виждам живи хора, да слушам тяхната реакция, смях.
Джуди Денч
Християните са съсредоточили вниманието си, своята религиозна страст върху плътта, но е толкова лесно да се предадем на гордостта.
Александър Шмеман
Винаги е карала страстите, сякаш са величествен кон.
Една О'Брайън
Всеки лидер може да получи повече страст, изобретателност и енергия от своите хора и всеки служител иска да се чувства свързан с голяма кауза. Когато това работи, наистина е невероятно да се види.
Ейдриън Гостик
Романтиците ценят интензивността над стабилността. Реалистите ценят сигурността над страстта. Но и двамата често са разочаровани, тъй като малко хора могат да живеят щастливо и в двете крайности.
Естер Перел
Човек трябва да бъде на разположение за страстите, но и с власт да се разпорежда с тях.
Жан Паул
Мисля, че това е една от най-силните връзки, която може да възникне между хората: споделяне на страст към определени книги и техните автори.
Алис Стейнбах
Когато бях на 13, влязох в семинарията с надеждата да стана свещеник. Но често се оказвах, че помагам на монахините в кухнята и така открих страстта си към готвенето. Започнах да култивирам своите умения и стремежи на 15-годишна възраст, когато започнах първото си чиракуване.
Жоел Робушон
Пораснал, винаги имах два интереса и две страсти; едната е обществена услуга, а другата е изкуството и актьорството.
Кал Пен
Младите винаги измислят добрите идеи; защото губят време. Те следват своята страст и правят нещо, не търсейки печалба, а просто правят това, което е интересно.
Кевин Кели
Можех да избягвам от ФБР много по-дълго, ако бях в състояние да контролирам страстта си към хакерството.
Кевин Митник
Моята страст е моето семейство и светът на модата.
Клаудия Шифер
Твърде странно е да мислиш за себе си, като за секссимвол, на възраст четиридесет и седем години. Аз все повече и повече ставам обект на страстта на хората на пенсионна възраст.
Колин Фърт
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
25
Следваща