Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грижа" - страница 7
По времето, когато животът беше лесен, интернетът щеше да ми каже това, което трябваше да знам. Страхотното в интернет беше, че не го беше грижа защо питате.
Сюзан Бет Пфефър
Предполагам, че наистина имам една смущаваща страст - искам да знам какво е усещането да те е грижа страстно за нещо.
Сюзън Орлийн
Смешното е, че идеята за популярност - дори използването на думата "популярен" - е нещо, което почти отсъстваше от живота ми от прогимназията. Всъщност отличителният белег на живота след прогимназията изглежда беше загубата на популярност като основна грижа.
Сюзън Орлийн
Вижте Лондон или Париж: и двамата са мръсни. Не го разбираш в Токио. Гордите жители се грижат за своя град.
Тадао Андо
Всъщност не ме интересуват клюките. Грижа се за изграждането на страхотен бизнес.
Тамара Мелън
Нищо не е толкова лесно, колкото е в ситкома. Проблемите, за които се грижим за 20 минути в шоуто, могат да се разширят с години в реални семейства.
Тим Алън
Моята идея за грижа за деца на фестивали е да седя на маса с бира, докато децата тичат наоколо и измислят свои собствени игри.
Том Ходжкинсън
Под "плосък" нямах предвид, че светът става равен. Казах, че повече хора на повече места вече могат да се състезават, да се свързват и да си сътрудничат с еднаква сила и равни инструменти от всякога. Ето защо индианец от Бангалор може да се грижи за офисната работа на американски лекари или да чете рентгеновите снимки на германските болници.
Томас Фрийдман
Баща ми се грижеше за света, в който е живял, и затова призна объркването си относно мястото си в Америка, защото не искаше аз да направя същата грешка в живота си.
Уолтър Мозли
В течение на много години аз съм забелязал, че повечето лекари, юристи и крупни бизнесмени са си направили навика да посещават шахматният клуб във втората половина на деня или вечер, за да се отпуснат и да намерят облекчение от грижите по своята работа.
Хосе Раул Капабланка
Котката се грижи за вас само като източник на храна, сигурност и място на слънце.
Чарлз Кули
Ако искаш нещо да бъде направено както трябва, ще трябва сам да се грижиш за това всеки път.
Чарлз Портис
Ежедневните ни грижи, изкарването на прехраната, лудото надбягване на плъхове в живота често ни карат да забравяме стойността на доброто дело. Така добротата, която съществува във всеки един от нас, е покрита със слой след слой безразличие и несъзнаване. Всъщност почти трябва да ни се напомня за факта, че доброто е там вътре в нас.
Шари Арисон
Правенето на добър бизнес - да бъдете етични, да бъдете прозрачни, да се грижите, да прилагате ценности във вашия бизнес - има значение и в същото време правите пари.
Шари Арисон
Любовта е моментно повишаване на три плътно преплетени събития: Първо, споделяне на една или повече положителни емоции между вас и друго; второ, синхрон между вашата и биохимията и поведението на другия човек; и трето, отразен мотив за инвестиране в благосъстоянието на другия, което носи взаимни грижи.
Барбара Фредриксън
Не можеш да бъдеш истински човек, ако не се грижиш за децата си. Те се нуждаят от теб.
Бил О'Райли
Трябва да се отнасяте към всеки човек, с когото влизате в контакт, със същата грижа, както към човека, когото обичате най-много.
Бхакти Тиртха Свами
Отнасяйте се към всеки човек с бхакти и грижа, сякаш успехът или провалът на вашия собствен духовен живот зависи от това. Не се притеснявайте как се отнасят с вас. Начинът, по който се отнасяте към хората, е същият, по който се отнасяте към Гуру и Кришна.
Бхакти Тиртха Свами
Добрата песен - това е най-добрия наркотик, способен да те отвлече от ежедневните грижи.
Виле Вало
Работата с младите нарушители е, че изглежда никой не го е грижа за тях. Повечето хора не харесват подрастващите - дори добрите могат да бъдат хитри и неприятни. Комбинирайте антипатията, която изпитваме към обикновения тийнейджър, със страха, вдъхновен от младежкото насилие, и имате население, с което никой не иска да се справи.
Айлет Уолдман
По време на периодите в брака ми, когато избрах да остана вкъщи с децата си, вместо да работя като адвокат, това не ми причиняваше безпокойство. Въпреки факта, че знаех, че допринасям за семейството ни, като се грижа за децата ни, все пак усещах, че стойността ми е по-малка, защото не печеля.
Айлет Уолдман
Няма нищо, което може да възпроизведе опушения аромат на чара, така че, когато се захвана с това, казвам на жена си, че се грижа за вечерята. Имам три различни вида барбекюта - въглища, газ и опушване, така че мога да експериментирам много.
Гай Фиери
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
25
Следваща