Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грижа" - страница 6
Не позволявайте на никого да се грижи за вас. Може би можеш да оставиш това на мен? Искам да кажа, да се грижа за теб? Чувствайте се свободни да се погрижите за мен в замяна... защото мисля, че ще имам нужда от вас да направите това.
Мелина Маркета
Истинската реформа в здравеопазването не може да се случи във Вашингтон. Това трябва да се случи в нашите кухни, в домовете ни, в нашите общности. Всички здравни грижи са лични.
Мехмет Оз
В моята работа, ако се доближа твърде много до теб и ти умреш, от това ме боли. И така вие развивате естествена склонност да не сте близо до пациента, така че ако нещата не вървят идеално, все пак можете да станете на следващия ден и да се грижите за следващия пациент.
Мехмет Оз
Това, което имаме сега, са лекари, които всъщност са по-добри технически в това, което правят в своята специалност, отколкото преди 30 или 40 години, но ние загубихме връзката, когато лекарят гледаше хората в очите и казваше: "Грижа ми е за теб . Можем да направим това заедно."
Мехмет Оз
Научаваш се как да се грижиш за хората от жените в живота си.
Мехмет Оз
Знам, че всичко, което наистина искам да направя, е да получа пари и да се грижа за семейството си.
Мийк Мил
Знаех, че е красиво, но да знаеш, че нещо е красиво и да се грижиш за него са две много различни неща и не ме интересуваше.
Маурийн Джонсън
Наистина достъпни, но висококачествени медицински инструменти и услуги са единственото средство, чрез което може да се предоставят качествени здравни грижи за всички.
Мухамад Юнус
Силата е да поеме отговорността за собствената си съдба, а не да чакаш другите да го направят. Не е нужно да псуваш, да пиеш и да биеш хората и да убиваш чудовища. Позволено ти е да плачеш и да се грижиш за деца, да готвиш и да разбиваш сърцето си, да се обличаш, да излизаш и да забременееш. Но когато трябва да се вземат решения, силният характер ги взема и не чака някой друг.
Мър Лафърти
Робската грижа за състава на думите е признак на фалиралия интелект. Махни се, отвратителна оса! Миришеш на разложени срички.
Нортън Джъстър
Дагестани, грижи се за тези безплодни, голи скали, освен тях нямате нищо!
Расул Гамзатов
Като американец имате право на добри здравни грижи, които са ефективни, достъпни и достъпни, които ви обслужват от ранна детска възраст до старост, които ви позволяват да отидете при лекари и апаратура по ваш избор и които предлагат широк спектър от терапевтични възможности.
Андрю Уейл
От най-щастливите моменти в човешкия живот според мен е заминаването на далечно пътешествие в непознати земи. Отърсвайки се с едно мощно усилие от оковите на навика, оловната тежест на рутината, наметалото на много грижи и робството на цивилизацията, човекът се чувства отново щастлив.
Ричард Франсис Бъртън
Ако някой получи по-голяма къща, това автоматично ли го прави щастлив? Може би за секунда. Тогава обаче се притеснява за по-голямата къща и как да се грижи за нея.
Робърт Търман
Всъщност, ако нашите предци от милиони години не се бяха научили как да се грижат един за друг и да ловуват на глутници, накрая всички щяха да бъдат изядени от леопарди.
Робърт Шей
Постоянно се изумявам от хората, иначе интелигентни, които смятат, че нещо толкова сложно и деликатно като брака може да бъде оставено на само себе си. Човек ги вижда да се суетят за всякакви по-дребни грижи, очевидно без да знаят, че рамо до рамо с тях - често в едно легло - едно човешко същество умира от липса на обич, от емоционално недохранване.
Робъртсън Дейвис
Защо се твърди, че ако хората не могат или не могат да се грижат за собствените си нужди, хората от правителството могат да го направят за тях?
Рон Пол
Като самотен родител бях станал тираничен, за да оцелея, и всичко, което не можех да контролирам, ми причиняваше огромно безпокойство. Като естествено неподреден, неорганизиран мъж, който никога не е правил списъци или е пазил касови бележки, превръщането ми в някой, който може да се грижи за малко дете сам, може би ме е накарало да компенсирам малко.
Саймън ван Буй
Генеалогия: извратена грижа на онези, които се стремят да демонстрират, че предците им са били по-добри хора, отколкото са.
Сидни Харис
Когато се грижиш за себе си, ти си по-добър човек за останалите. Когато се чувстваш добре със себе си, се отнасяте към другите по-добре.
Соланж Ноулс
Да бъдеш влюбен означава да принадлежиш към общността на онези, за които съдбата е решила да полага специални грижи.
Стивън Фрай
Просто искам да даваш на себе си толкова, колкото даваш от себе си. Като се грижите за себе си финансово, вие наистина ще можете да се грижите за тези, които обичате.
Сузи Орман
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
25
Следваща