Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грижа" - страница 5
Понякога да съм цитиран – е единствената слава, за която ме е грижа.
Александър Смит
Това, което помня още от дете, беше, че на другите деца на им пукаше за страданието. А мене ме беше грижа.
Вивиан Уестууд
Ако щастието се състоеше единсвено във физическата лекото и свободата от грижи, то най-щастливият индивид би следвало да бъде не мъж или жена, а както си мисля: американската крава.
Уилям Лайън Фелпс
Всеки човек, който си мисли, че може да е щастлив и проспериращ като позволи на правителството да се грижи за него, по-добре да погледне по-отблизо индианците.
Хенри Форд
Функцията на просперитета е да се грижи за себе си.
Дилън Томас
Когато забогатееш, ти променяш грижите си.
Епикур
Не съм непознат, който да си създава проблеми, аз се уча да се грижа за нещастните.
Вергилий
Трябва да създадем свят, в който се раждат по-малко деца, и в които се грижим по-добре за тях.
Макс Борн
Исус се грижи за своя народ поотделно. Той лично се грижи за нашите нужди. Всички получаваме докосването на Исус. Изпитваме грижите му.
Макс Лукадо
Вярвам в добрия стар ботокс, колаген и фейслифтинг. Трябва да се грижа за кожата си.
Том Форд
Има само един проблем - един единствен на света - да върнеш на хората духовното съдържание, духовните грижи...
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Грижата и старанието носят късмет.
Томас Фулър
Хората няма да се грижат за тези, които не са способни да се грижат сами за себе си.
Фредерик Дъглас
Готов съм да умра. Ако човек разбере, че той може да умре било днес, било утре, той започва да цени всеки миг. И се грижи за всеки миг от своят живота, така че, ако умре утре, няма да го е срам за последните му дела.
Джет Ли
Според мен филантропията противоречи на зърното; следователно генерира много лицемерие и много парадокси. Ето някои примери: Филантропията трябва да бъде посветена в полза на другите, но филантропите се грижат предимно за собствената си полза; филантропията трябва да помага на хората, но често прави хората зависими и ги превръща в обекти на благотворителност; кандидатите казват на фондациите това, което искат да чуят, след което продължават да правят това, което кандидатът иска да направи.
Джордж Сорос
Моите фондации подкрепят хората в страната, които се грижат за отворено общество. Подкрепям тяхната работа. Така че не аз го правя. Но мога да ги овластя. Мога да ги подкрепя и мога да им помогна.
Джордж Сорос
Съвестта не е само ангел-хранител на човешката чест, - тя е кормилото на тази свобода, грижейки се за това, че свободата да не се превръща в произвол, но да показва на човек неговия правилен път в сложните обстоятелства на живота, особено съвременния.
Дмитрий Лихачов
Нереализираната ми амбиция е да се грижа за лозята си, да произвеждам вино и да работя като занаятчия. Мечтая да преоткрия старите традиции и обичаи на лозарството, не непременно да отрека технологията, която имаме днес, а да я използвам и да работя в хармония с природата.
Жерар Депардийо
Някои от моите грижи са ми толкова близки, че им знам и първите им имена.
Ашли Брилиант
Ако предпочитате да живеете заобиколени от девствени предмети, отколкото от следи от щастливи спомени, останете фокусирани върху осезаеми неща. В противен случай спрете да се фокусирате върху неща, които можете да докоснете, и започнете да се грижите за нещата, които ви докосват.
Марта Бек
Всъщност, когато се появи грижа, безусловната любов често изчезва.
Марта Бек
Независимо дали сте виждали ангели да плуват около спалнята ви или просто сте намерили лъч надежда в самотен момент, изборът да повярвате, че нещо невиждано се грижи за вас, може да бъде упражнение, което променя живота ви.
Марта Бек
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
25
Следваща