Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грижа" - страница 3
Грижата за другите, излагането на риск от чувства и оставянето на въздействие върху хората носи щастие.
Харолд Кушнер
Посяваш грижа - пожънваш инициатива.
Василий Ключевски
Ти и аз сме създадени за трансцендентност, смях, грижа. Бог нарочно не е направил света съвършен, защото Бог търси теб и мен, за да бъдем сътрудници с Бога.
Дезмънд Туту
Животът е странна вещ. Много съм говорил, дълго съм размишлявал върху него, но с всеки изминал ден ми е все по-непонятен. Защо в нас има такава жажда за живот? Истинският живот - това е игра от която човек никога не излиза победител. Да живееш - това означава тежко да се трудиш и страдаш, докато не се прокрадне около нас старостта, и тогава ние отпуснем ръце на хладната пепел на оставащите дърва. В мъка се ражда детето, в мъка умира старият човек изпускайки последната глътка въздух и всичко в наши дни е печал и грижи. И всеки човек отива в откритите обятия на смъртта неохотно, спотайвайки се, падайки, оглеждайки се назад, борейки се до последно. А истинската смърт е добра. Само живота причинява страдания. Но ние обичаме живота и ненавиждаме смъртта. Това е много странно.
Джек Лондон
В тази страна грижите за здравето и околната среда са толкова дълбоки, колкото в Европа. Всички проучвания показват това. Но тук нямахме културно измерение. Това е култура за бързото хранене.
Джеръми Рифкин
Мъжете доказват своята любов към семейството чрез работа, докато жените се грижат за дома и децата.
Джесика Алба
Ако те е грижа достатъчно за това, което правиш и работиш упорито за него, няма нещо, което не можеш да направиш ако искаш.
Джим Хенсън
Мисля, че има много заслуги в международната икономика и световните пазари, но те не са достатъчни, защото пазарите не се грижат за социалните нужди.
Джордж Сорос
Пазарите са предназначени да позволят на хората да се грижат за личните си нужди и да търсят печалба. Това наистина е страхотно изобретение и не бих подценил стойността на това. Но те не са предназначени да се грижат за социалните нужди.
Джордж Сорос
Най-важното лекарство - нежната любов и грижа.
Майка Тереза
Социопатията е невъзможността да се обработи емоционално преживяване, включително любов и грижа, освен когато такъв опит може да се изчисли като студено интелектуална задача.
Марта Стаут
Разбира се, в света на нинджите тези, които нарушават правилата и не спазват заповедите... са по-ниски от боклука. Но... тези, които не се грижат и не подкрепят своите събратя... са дори по-ниски от това!
Масаши Кишимото
Много повече ме е грижа за спасяването на живота на майки и бебета, отколкото за изискан музей някъде.
Мелинда Гейтс
Всички наши наказателни институции, включително затвори, закони, църковни изповедални и така нататък, са системи на илюзия. Редът на Вселената, безкрайната справедливост на Ин и Ян, естествено се грижи за всяко движение и компенсация. Не е нужно да измисляме произволни начини за балансиране с наказанията.
Мичио Куши
Бедите в този свят са само недълговечна роса, и не трябва да се грижи душата за тях, и не трябва да жали сили, за да се прилепва към праведността.
Мурасаки Шикибу
Мисля, че едно от най-важните неща в една връзка е грижата за вашата значимост през добрите и лошите времена.
Ник Кенън
Ако не ти пука за твоите, защо да ме е грижа за твоите?
Октавия Е. Бътлър
Мисленето по онова време беше: "Е, ние ви даваме достъп до медицински грижи, които иначе не бихте могли да получите, така че вашето плащане е, че можем да ви използваме в изследвания."
Ребека Склут
Вие създавате супергерои, за да се грижите за проблеми, които всъщност не могат да бъдат решени по друг начин.
Робърт Родригес
Единствената ми грижа беше да се прибера след тежък работен ден.
Роза Паркс
Всеки от нас знае, че имаме задължението да се грижим за старите, младите и болните. Ние стоим най-силно, когато заставаме с най-слабите сред нас.
Сара Пейлин
Мисля, че най-голямото нещо, което можем да направим, е да се грижим един за друг.
София Буш
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
25
Следваща