Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грижа" - страница 15
За руснаците изместването на Холокоста е пресметнато и цинично. Това не е емоционално; не им пука за Холокоста по един или друг начин. Те се грижат за това, доколкото могат да го използват, за да манипулират германското чувство за вина.
Тимъти Снайдър
Истината е, че литературата може да ни хване и да привлече цялото ни внимание. Може да ни пренесе в други светове, да ни освободи от всекидневните грижи. Можем да загубим себе си в литературата.
Томас Монтасер
Колко чудно да напуснеш реалния свят с всичките си грижи зад себе си и да стъпиш в друг, по-жив, по-жизнен, жив с очарователни герои, чийто живот сам контролираш.
Томас Хъф
За разлика от Англия, където домашен здравен помощник се грижи всеки ден през първите две седмици и няколко пъти седмично през следващите два месеца, много нови родители в Америка нямат никого наоколо, който да ги напътства през първите дни.
Трейси Хог
Лесно ми е да обличам други жени, но когато става въпрос за себе си, ми е много трудно. Преди нямах особен интерес към дрехите. Сега му се радвам повече и обръщам много повече грижи и внимание. Но много пъти го бъркам и съм като всяка друга жена: уча се от опита.
Трини Уудол
Да си отговорен за себе си означава да поемеш отговорност за живота си, отношенията си и безусловно да се грижиш за собствените си нужди.
Уилям Ъри
Ако не се грижите за другите, кой ще се грижи за вас?
Упи Голдбърг
Не може имотът да бъде загубен или откраднат, нито може да бъде отнесен. Закупена със здрав разум, платена изцяло и управлявана с разумни грижи, става въпрос за най-сигурната инвестиция в света.
Франклин Делано Рузвелт
Завърших дипломната си степен по квантова механика, но претърпях малко лична криза, осъзнавайки, че не искам да го правя до края на живота си. Беше твърде абстрактно, твърде далеч от човешките грижи.
Франсис Колинс
Както казват мъдрите, разумен човек се грижи за градината си, а страхливец се грижи за парите си; справедлив човек се грижи за града си, а луд се грижи за правителството; и мъдър човек изучава дебелината на папрата.
Анхелика Городишер
Винаги ще има глупаци по света... [но] на тази земя има повече добри хора, отколкото лоши, а добрите се пазят един за друг и се грижат един за друг.
Ар Джей Паласио
Ако се грижиш за ума си, се грижиш за света.
Ариана Хъфингтън
Ние се грижим по-добре за своите смартфони, отколкото за себе си - телефоните винаги се презареждат!
Ариана Хъфингтън
Когато се грижим за себе си, ние сме по-ефективни, по-креативни и по-успешни в широкият смисъл на думата.
Ариана Хъфингтън
Какво е щастието - всеки разбираше това по свой начин. Но всички заедно хората знаеха и разбираха, че е необходимо да се живее честно, да се работи усилено и да се обича и да се грижи тази огромна щастлива земя, която се нарича Съветска страна.
Аркадий Гайдар
Изберете жената като котлет в месарски магазин, като не се грижите за нищо друго, освен за качеството на месото.
Арман Лану
Раят е отсъствие на грижи и цели. Раят е мястото, където не искате това, което нямате. Раят е окончателност.
Арнолд Бенет
Чета книги. Грижи се за нещата. Вълнувай се. Опитайте се да не се отнасяте прекалено снизходително към себе си. Насладете се на вечно присъстващата игра на знание.
Ханк Грийн
Хората се женят с дълбок копнеж партньорът им да се грижи за раните им, а не да хвърля сол в тях. Уважавайте уязвимостта на партньора си.
Хариет Лернер
Господ, който ми каза да се грижа за моя народ, ме накара да го направя, докато живея, и така направих това, което ми каза.
Хариет Тъбман
Истината е, че грижата е трудна.
Хелън Хоан
Ако искате да разберете разликата между мрежа и общност, помолете вашите приятели във Фейсбук да ви помогнат да боядисате къщата си. Мрежите се свързват; общностите се грижат.
Хенри Минцбърг
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
25
Следваща