Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грижа" - страница 11
Детството при всички е щастливо, даже ако в действителност то е ужасно, бедно и гладно. Просто децата не познават друг живот и умеят да намират радост там, където възрастните виждат само грижи.
Маргарет Йорк
Когато затрупваме децата с нашата грижа, ние им предотвратяваме да израснат в уникалните личности, които трябва да бъдат. Помагаме им да загубят личната си сила и тяхната мъжественост става неспособна да поеме отговорност пред предизвикателствата, които животът поднася на всички нас.
Маргарет Руби
При посещението си във Вашингтон миналата Коледа вашият съпруг ни каза с голяма гордост, че не сте участвали в каквито и да било обществени дейности или услуги. Всъщност той те похвали за склонността ти да останеш вкъщи и да се грижиш за него.
Мари Бенедикт
Вярвам, че най-неотложната нужда на родителите днес е да възпитат у децата си морална визия: какво означава да си добър човек, отличен съсед, състрадателно сърце? Какво означава да кажем, че Бог излиза, че ни обича и се грижи за нас? Какво означава да се обичаме и да си прощаваме? Родителите и лицата, които се грижат за децата, трябва да играят основна роля за връщането на нашето общество към здравословното усещане за святото. Трябва да се ангажираме да храним душите на нашите деца по същия начин, по който се ангажираме да храним телата им.
Мариам Уилямсън
Мисля, че финансовите пазари се грижат само за собствените си интереси.
Марин Льо Пен
Аз съм твърде зает в този свят, за да се грижа за следващия.
Марина Фиорато
Разкажи ми за любовта, когато си бил с някого години наред, грижил си се за него, когато е болен, търпял го, когато е нещастен или сприхав, хванал си острата страна на езика му и пак се връщал. Разкажи ми за любовта, когато си постъпил доста ужасяващо, а другият все още те е приел.
Марк Чадборн
Понякога трябва да стигнем малко по-далеч, отколкото можем, да бъдем малко по-силни от нас и да правим неща, които обикновено не бихме могли, защото трябва, за да се грижим за тези, които обичаме.
Марк Чевертън
Едно от първите неща, на които баща ми ме научи, беше, че библиотеката е направена и достъпна за мен. Това е място, където не само се учиш от книги, но и се учиш на отговорност - как да вземаш назаем, да се грижиш и да дадеш обратно.
Маркус Самуелсон
Мразя да се грижа за неща. Но очевидно след като започнете, не можете просто да спрете.
Марта Уелс
Трябва да се грижим за хората, да се грижим, дори и те да са малко по-различни от нас.
Мартин Макдона
Прекарах по-голямата част от живота си, работейки с психични заболявания. Бил съм президент на най-голямата световна асоциация на работещите в психичните заболявания и съм за повече финансиране за психично-здравни грижи и изследвания - но не с напразна надежда, че това ще ограничи насилието.
Мартин Селигман
Да оставянето детето в грижата за непознат е рисковано нещо.
Масару Ибука
Това е инстинкт: Мъжете обичат да се чувстват така, сякаш се грижат за вас. Знаейки, че се чувстваш защитен, кара егото му да расте два размера по-голямо.
Матю Хъси
Дълбоко в себе си знаех, че любовта, макар и красиво начало, не е достатъчна. Практиката на почитане и грижа за друг е благородна, а не самата емоция на любовта. Емоцията е лесната част.
Меган Макафърти
Единственото нещо, което божествеността иска от нас, е да поемем пълната отговорност, да поискаме прошка и да се грижим добре за себе си. Това е!
Мейбъл Кац
Ако попитате, кой има шанса да се премести в града и да намери добра работа в развиващия се свят? Това е мъж. Кой остава да се грижи за децата у дома? Това е жената.
Мелинда Гейтс
Най-сигурният начин да се направим луди е да се включим в бизнеса на други хора, а най-бързият начин да станем здрави и щастливи е да се грижим за собствените си дела.
Мелъди Бийти
Нищо добро не се научи от подслушването, така че гледайте си работата и оставете другите да се грижат за своите.
Мерироуз Ууд
Нищо не идва от нищото, а проблемите на децата израстват от проблемите на родителите. Затова мъдрите родители, желаейки да помогнат на децата си, се грижат за себе си, за връзките си.
Анатолий Некрасов
Други страни се грижат за своите психично болни. Да ги караш да спорят по телевизията е просто жестоко.
Анди Боровиц
Провидението е в известен смисъл централно място в поведението на християнския живот. Това означава, че можем да живеем в увереността, че Бог присъства и е активен в нашия живот. Ние сме под негова грижа и следователно можем да се изправим пред бъдещето уверено, знаейки, че нещата не се случват просто случайно.
Милард Ериксън
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
25
Следваща