Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мозък" - страница 5
Мозъците не правят хората щастливи, а щастието е най-доброто нещо на света.
Л. Франк Баум
Имам свое схващане за човешкия ум. Мозъкът прилича доста на компютър. Ще поеме много факти, после ще се претовари и ще се взриви.
Ерма Бомбек
Пълен мозък – празна бухалка.
Бранч Рики
Тук въпросът не е дали всеки студент е с промит мозък, а дали това е уместно.
Дейвид Хороуиц
Ако имате мозък, длъжни сте да го използвате.
Мерил Стрийп
Няма нужда от храмове, няма нужда от сложни философии. Мозъкът ми и сърцето ми са моите храмове, моята философия е добротата.
Далай Лама
Колкото повече събираш в мозъка си, толкова повече побира той. Разбира се, ако имаш мозък.
Рекс Стаут
Разумът е просто това, което правят мозъците.
Марвин Мински
Основните дейности на мозъците е да правят промени в себе си.
Марвин Мински
Математиците мислят, че Бог е в уравненията, невролозите са уверени, че Бог е в мозъка, а програмистите са уверени, че Бог е един от тях.
Морган Фрийман
Бог е подарил на мъжа мозък и пенис, но е му е дал малко кръв, затова, когато работи едното от тях, до второто нищо не достига.
Роби Уилямс
Мозъкът на мъжа по-трудно преминава от мислене към чувство, отколкото мозъкът на жената.
Барбара де Анджелис
Медитацията помага на хората да балансират и да калибрират своя ляво-десен мозък.
Голди Хоун
Ако ще тренирате тялото си, би било много добре също да тренирате мозъка си.
Голди Хоун
Харесва ми да си спомням телефонните номера, защото поддържа мозъка ви активен. Ако не го използвате, ще го загубите.
Джоан Колинс
Човешкият мозък е произлязъл от гръцки орех.
Иван Мичурин
Няма по-лош тиран от мозъка.
Луи-Фердинан Селин
Мозъкът е мускул, който може да помести света.
Стивън Кинг
Интересувам се от нивата на мозъчен дискурс. Колко артикулирани са гласовете в главата ви? Знаете ли, има различен глас за телефона и различен глас, ако говорите в леглото. Когато започвате с разказвач, интересно е да помислите откъде идва гласът им, от коя част на мозъка им?
Ан Енрайт
Когато страстта унищожи тялото в един живот, тя се щампова върху семенния атом. Следователно при следващото спускане към прераждането му е невъзможно да събере здрав материал, с който да изгради мозък със стабилна конструкция.
Макс Хайндел
Калориите от протеини засягат мозъка ви, центъра ви за контрол на апетита, така че сте по-сити и доволни.
Марк Хаймън
Да бъдеш бегач означава да научаваш непрекъснато житейски уроци. Да бъдеш треньор означава не само да преподаваш тези уроци, но и да ги усещаш в сърцевината на мозъка си. Самият акт на надминаване на личните граници в тренировките и състезанията ще насочи ума и тялото към по-висша цел до края на живота на моите бегачи. Задоволяване на посредствеността-уреждане вместо натискане-тези, които се учат да бъдат най-добрата версия на себе си, знаят тайната на пълноценния живот.
Мартин Дъгард
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
25
Следваща