Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мозък"
Най-доброто средство за промиване на мозъка е истината.
Лили Томлин
Мозъкът е странен орган. Започва да работи, щом се събудиш сутрин, и не спира, докато не влезеш в офиса.
Робърт Фрост
Имате мозъци в главата си. Имате крака в обувките си. Можете да се насочите във всяка посока, която изберете. Вие сте сами. И вие знаете какво знаете. И ТИ си този, който ще реши къде да отиде...
Доктор Сюс
Ако можеше само да се избавим от мозъка и да ползваме единствено очите!
Пабло Пикасо
Най-великите събития в света са тези, които стават в мозъка на човек.
Оскар Уайлд
Ако хората престанат да упражняват устата си, помисли си той, при тях ще започне да работи мозъка им.
Дъглас Адамс
Браво на теб, имаш сърце, можеш да си либерал. Сега, свържете сърцето си с мозъка си и можете да сте консерватор.
Глен Бек
Бокс - това е единственият вид спорт, където могат да сътресат мозъка ви, да ви вземат ви вземат парите и да ви поръчат погребение.
Джо Фрейзър
Мнозина се оплакват от външния си вид, а никой от мозъка.
Фаина Раневска
Светът е тесен, мозъкът на човека е необятен.
Фридрих Шилер
Шахматът е гимнастика за мозъка.
Блез Паскал
Надявам се, че хората разбират, че под косите има мозък, а под гърдите - сърце.
Доли Партън
Мозъкът е само приемник. В космическото пространство съществува някакво ядро, от където ние черпим своите знания, сили, вдъхновение. Аз не съм проникнал в тайните на това ядро, но знам, че то съществува.
Никола Тесла
Аз имам голямо сърце и малък мозък.
Виле Вало
Хубавото при наличието на мозък е, че човек може да се научи, че невежеството може да бъде заменено от знанието и че малки парченца знание могат постепенно да се натрупват на значителни купища.
Дъглас Хофстатър
Компютърът има това предимство пред мозъка, че него поне го ползват.
Габриел Лауб
Мозъкът на човек съдържа в себе си причината за много болести.
Хипократ
Когато мозъкът е здраво и в спокойно състояние, човек мисли разумно.
Хипократ
И мозъка може да бъде ерогенна зона.
Ракел Уелч
Опасните мисли са мисли каращи мозъка да се движи.
Рюноске Акутагава
Телевизора затъпява и убива много време. Изключете го, и вие ще съхраните няколко клетки от вашия мозък. Обаче бъдете внимателни - може да затъпеете и зад компютър Apple.
Стив Джобс
Никоя книга, която не струва нейната сол, няма за цел да ви приспи, а да ви накара да скочите от леглото си по бельо и да избягате и да избиете мозъка на автора.
Бохумил Храбал
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
25
Следваща