Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бизнес" - страница 9
Ако не разбирате подробностите на вашия бизнес, ще се провалите.
Джеф Безос
Моите читатели и моята публика се превърнаха в мои последователи. Те са повече от заинтересовани от това, което имам да кажа по темите за продажби, лоялност, отношение, мрежи, бизнес социални медии и да станат доверен съветник.
Джефри Гитомър
Вашите клиенти преценяват всеки аспект на всяка транзакция и оценяват всичко, от любезността на хората до лесното правене на бизнес до качеството на продукта до обслужването след продажбата.
Джефри Гитомър
Мрежите имат определен дневен ред, определен модел и структура. Той няма нищо общо със съдържанието. Това не е проблем за тях - те са бизнес модел, управляван от бизнесмени.
Джос Уедън
Обичахме да убиваме времето и бяхме усъвършенствали няколко начина за това. Обикаляхме коридорите, носейки документи, които посочваха някаква бизнес мисия, докато в действителност търсехме безплатни бонбони.
Джошуа Ферис
Вярвам, че хората мислят като група по-често, отколкото бихме могли да осъзнаем или искаме да признаем. Обичаме да вярваме, че действаме като личности и нищо повече, но отново и отново - в корпорации и бизнес, в политика и религия, в мода и култура, в приятелства и социални кръгове - мислим и правим като едно цяло.
Джошуа Ферис
Да си висок е предимство, особено в бизнеса. Хората винаги ще те помнят. И ако сте в тълпа, винаги ще имате чист въздух, който да дишате.
Джулия Чайлд
Исках да стана инженер или да получа магистърска бизнес степен. Но имах възможност да правя филми, когато бях на около 25 и това беше чудесен начин да се изразя.
Долф Лундгрен
Ако работите за и в крайна сметка ръководите компания, разберете, че компаниите имат множество заинтересовани страни, включително служители, клиенти, бизнес партньори и общности, в които работят.
Дон Тапскот
Бихме искали да вярваме, че не сме в бизнеса да оцеляваме, а да бъдем добри и не обичаме да си признаваме, че сме добри, за да оцелеем.
Дороти Роу
Окупирай Уолстрийт е по-скоро начин на живот, който се разпространява чрез зараза, създава толкова въпроси, колкото отговаря, има за цел да принуди преосмисляне на начина, по който нацията прави бизнес, и предлага надежда на онези от нас, които преди това се чувствахме сами в нашата вяра че сегашната икономическа система е счупена.
Дъглас Рушкоф
Холивуд е във възприятието бизнес, където създавате слоеве, за да създадете мистерия. В Силициевата долина става въпрос за отнемане на слоевете, за да стигнем до веществото.
Ем Си Хамър
Вероятно е грешка, знаете, че хората правят в Америка, да мислят, че всички страхотни готвачи са мъже ... Все още съм единственият мъж в семейството, който се занимава с този бизнес.
Жак Пепен
И в бизнес, и в личен живот винаги съм откривала, че пътуванията ме вдъхновяват повече от всичко друго, което правя. Доказателствата за езиците, културите, пейзажа, храната и дизайнерската чувствителност, които откривам по целия свят, могат да бъдат намерени във всяко парче от моите бижута.
Иванка Тръмп
Това, което не осъзнават, е, че не съм в бизнеса да правя дрехи. Не съм в бизнеса да печеля повече пари за себе си, за бога. Това е причината Патагония да съществува - да приложи в действие препоръките, за които прочетох в книгите, за да избегна срив в околната среда. Това е причината да се занимавам с бизнес - да се опитаме да изчистим собствения си акт и да се опитаме да повлияем на други компании да постъпят правилно, и да се опитаме да повлияем на нашите клиенти да постъпят правилно. Така че няма да се променяме.
Ивон Шуинар
Хакерите разбиват системите за печалба. Преди това беше за интелектуално любопитство и стремеж към знания и тръпка, а сега хакването е голям бизнес.
Кевин Митник
Когато мисля за паралели между себе си и олимпиец, вярвам, че успехът в света на бизнеса се подкрепя от много подобни принципи на постоянство и упорита работа.
Лакшми Митал
...повечето типове предприемачи са свободни, които обичат да правят различни неща и не се радват на рутинни задачи. Но умният предприемач в крайна сметка ще научи, че докато идеите стартират бизнес, организацията ги прави успешни.
Лари Бъркет
Никой гангстер никога не е щастлив, когато е в мир. Основната причина той е в бизнеса е да елиминира враговете си.
Лоренцо Каркатера
Интернет в крайна сметка е свързан с иновации и интеграция, но вие не получавате иновациите, освен ако не интегрирате уеб технологията в процесите, чрез които управлявате вашия бизнес.
Луис В. Герстнер
Първоначално исках да бъда учител, а след това щях да стана инженер и да строя мостове и магистрали, но доста скоро отидох в света на бизнеса. Никога не съм успял да бъда учител, освен по различен начин.
Луис В. Герстнер
За да успее в бизнеса и да достигне до върха, човек трябва да узнае всичко, което възможно да се узнае за този бизнес.
Жан-Пол Гети
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
25
Следваща