Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бизнес" - страница 8
Поезията е специално използване на езика, което се отваря към реалното. Бизнесът на поета е разказването на истината, поради което в келтската традиция никой не може да бъде учител, освен ако той или тя не е поет.
Хюстън Смит
Важно е да мислиш добро, да говориш добро и да правиш добро. Ако искаме да видим положителна промяна в света, тогава трябва да се свържем с доброто. Опитвам се във всичко, което правя, както в бизнеса, така и във филантропията, да правя положителна промяна и да правя това, като правя добро.
Шари Арисон
Във всичко, което правя, независимо дали в бизнеса, благотворителността или личния си живот, се ръководя от моята вътрешна истина, моите ценности.
Шари Арисон
Правенето на добър бизнес - да бъдете етични, да бъдете прозрачни, да се грижите, да прилагате ценности във вашия бизнес - има значение и в същото време правите пари.
Шари Арисон
Хората гледат на мен като на духовна... но аз съм и много логична, много бизнес настроена. Двете се събират.
Шари Арисон
В новата ми книга "Раждане" целта ми е да споделя пътя, който съм извървялa в духовната сфера и в сферата на бизнеса и филантропията, за да разкрия съществената връзка между двете.
Шари Арисон
Независимо дали разглеждаме капитализма, данъците, бизнеса или правителството, данните показват ясен и последователен модел: 70 процента от американците подкрепят системата за свободно предприемачество и не подкрепят голямото правителство.
Артър К. Брукс
Отидох в риалити телевизията като бизнес решение.
Бетани Франкел
Отглеждането на деца е невероятно тежък и рисков бизнес, в който не се придобива кумулативна мъдрост: всяко поколение повтаря грешките, направени предишното.
Бил Козби
В един момент щях да започна бизнес по почистване, защото наистина съм добра в почистването на къщите.
Брит Робърсън
Бизнесът е само да даде възможност на хората, нито повече, нито по-малко. Бизнесът трябва да признае този основен факт.
Брус Дикинсън
Любовта е вид енергия, която, когато е насочена към който и да е обект, го кара да цъфти с всички цветове на дъгата и да мирише като най-добрите аромати в света... насочете тази енергия във вашите взаимоотношения, бизнес, семейство и каквото искате... и нека целият свят благоухае... с любов.
Виталий Гиберт
Важното сега са характеристиките на дясното полукълбо на мозъка: артистичност, съпричастност, изобретателност, мислене с голяма картина. Тези умения са станали първи сред равни в цяла гама от бизнес области.
Даниъл Пинк
Чистият разум и свежите идеи - ето истинската благодатна почва за ръст на доходите, а вдъхновението е най-добрата мотивация за успешният бизнес.
Дейвид Рокфелер
Комбинацията от успех в бизнеса е: Правете това, което правите по-добре и правете повече от това, което правите.
Дейвид Шуорц
Нарастващите лихвени проценти се считат за лоши за акциите, защото повишават разходите за правене на бизнес и намаляват корпоративните печалби и защото по-високите доходи правят облигациите относително по-привлекателни от акциите за инвеститорите.
Алекс Беренсън
В известен смисъл религиозният човек не трябва да има собствени реални възгледи и всъщност е самонадеяно от негова страна да има такива. По отношение на сексуално-любовните връзки, брака и семейните отношения, бизнеса, политиката и почти всичко останало, което е важно в живота му, той трябва да се опита да открие какво биха искали от него да прави неговият бог и неговият клир; и той трябва преди всичко да изпълнява техните поръчки.
Албърт Елис
Идеята, че служителите и компаниите имат социален договор помежду си, който надхвърля заплата, до голяма степен изчезна в бизнеса на САЩ.
Алекс Беренсън
Политика и пари рядко могат да се намират в едни ръце. Ако отидете в политиката, забравете за бизнеса. И обратно. Когато парите се срещнат с политиката, това е равнозначно на това, клечката да срещне динамита - очаквайте зрив.
Джак Ма
В света на бизнеса лошите новини обикновено са добри новини - за някой друг.
Джеймс Суровецки
В свят, в който компаниите все повече знаят за своя бизнес в реално време, няма смисъл публичните отчети да следват предимно стария тримесечен график. Компаниите се занимават с жизненоважна информация до отчетния ден, в който момент пазарът полудява.
Джеймс Суровецки
Изглежда, че желанието за преоткриване възниква най-често, когато компаниите чуят призива на сирената за синергия и започнат да се разширяват извън основния си бизнес.
Джеймс Суровецки
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
25
Следваща