Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бизнес" - страница 7
През следващите години Хитлер и нацисткото движение бяха всичко друго, но не и инструментите на големия германски бизнес.
Ричард Овъри
Промишлеността се разглеждаше изцяло инструментално от партията, държавата и военните, по отношение на способността й да осигури сухожилията на войната... Бизнес общността се характеризираше с отбранителен опортюнизъм пред лицето на държавната власт.
Ричард Овъри
През цялото време имаме колебания, бизнес цикли и те се появяват по различни начини, но обикновено това, което ги отклонява, е известно намаляване на желанието на нашето население, на нашите бизнеси и чужденци да купуват.
Робърт Солоу
Гностиците бяха бързо изгонени от бизнеса от йерархичните правоверни християни.
Робърт Шей
Клевета е да кажа, че използвам вестниците си, за да подкрепя другите си бизнес интереси. Факт е, че нямам други бизнес интереси.
Рупърт Мърдок
Ако не говорех английски, моят свят щеше да бъде ограничен до японеезичната общност и без значение колко талантлив бях, никога не бих могъл да правя бизнес, да търся работа или да участвам в обществени дела извън тази общност.
Самюъл Хаякава
Книгите са толкова евтини и лесни за получаване, че хората не си правят труда да ги крадат, което е основното правило на пиратството, което музикалният бизнес научи твърде късно.
Такър Макс
Всъщност не ме интересуват клюките. Грижа се за изграждането на страхотен бизнес.
Тамара Мелън
Като бизнес посланик имам удоволствието да помогна както на новите, така и на утвърдените британски дизайнери да получат признанието, което заслужават на глобалната модна арена.
Тамара Мелън
Да управляваш компания от рода на Apple е примерно такова, като млечният бизнес. След като мине срокът на годност, проблемите стават неизбежни.
Тим Кук
Няма нито един бизнес модел, нито един тип електронно съдържание. Наистина има много възможности и много възможности и просто трябва да ги открием.
Тим О'Райли
Невярването в магия може да накара бедната душа да вярва в правителството и бизнеса.
Тим Робинс
Добрият дизайн е добър бизнес.
Томас Дж. Уотсън
Ако нещо е добро за изливане на смирение за вас постоянно, това е ресторантьорският бизнес.
Антъни Бурдейн
Всеки път, когато дадено лице или бизнес реши, че успехът е постигнат, прогресът спира.
Томас Дж. Уотсън
Правил съм много неща в бизнес, в който имаш късмета да останеш жив, така че когато му дойде времето, ще се радвам да предам знанията си и да помогна на някой друг.
Феликс Баумгартнер
Оттеглих се от смелия бизнес.
Феликс Баумгартнер
Бях за първи път булка на 44. Никога дори не бях живяла с никого. И след като дълги години управлявах собствен бизнес, знаех как да бъда шеф - но нямах идея как да бъда добър партньор.
Ариел Форд
Винаги съм чувствал, че един учен дължи на света само едно нещо и това е истината, както той я вижда. Ако истината противоречи на дълбоко вкоренени вярвания, това е твърде лошо. Тактът и дипломацията са добри в международните отношения, в политиката, може би дори в бизнеса; в науката само едно нещо има значение и това са фактите.
Ханс Айзенк
Патологичен бизнес, писането, не мислите ли? Вижте само какво всъщност прави един писател: цялото това неестествено напрегнато клякане и прегърбване, всички тези ритуали: патологично!
Ханс Магнус Енцесбергер
Всеки път, когато решите да не криете татуировката си, вие ограничавате социалната си сфера, защото те не са популярни в големия бизнес.
Хелън Фишер
Като група антрополозите не обичат много хората, които работят в света на бизнеса.
Хелън Фишер
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
25
Следваща