Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бизнес" - страница 5
Организациите на бизнеса, труда и гражданското общество притежават умения и ресурси, които са жизненоважни за изграждането на по-силна глобална общност.
Кофи Анан
Екологичността се противопоставя на безразсъдните иновации и превръща опазването в централен бизнес ред.
Кристофър Лаш
Ако не можете да се поставите на мястото на клиентите си, вие най-вероятно не би трябвало да сте в бизнеса с писмени реклами.
Лео Бърнет
Рекламата е способността да се усеща, да се тълкува ... и да се накара сърцето на бизнеса да тупти върху лента, хартия и мастило.
Лео Бърнет
Без елемена на несигурността, постигането дори на големите бизнес триумфи би се струвало скучно, рутинно и крайно неудовлетворително.
Жан-Пол Гети
Законът не претендира да накаже всичко, което е нечестно. Това би било сериозна пречка пред бизнеса.
Кларънс Дароу
Дали правя бизнес с канадски рекетьори? Аз дори не знам на коя улица е Канада.
Ал Капоне
Точността е една от основните бизнес добродетели: винаги настоявайте за нея пред подчинените си.
Дон Маркис
Баща ми ми е най-добрият другар, а на майка си мога да кажа абсолютно всичко. Аз наистина много ценя майка си и баща си. Защо сме толкова затворени? Млади родители, така си мисля. Трудният бизнес поддържа техните умове млади.
Ким Уайлд
Успехът, който съм постигнал в културизма, игралните филми и бизнеса не биха били възможни без щедростта на американския народ и свободата тука да преследваш мечтите си.
Арнолд Шварценегер
Емоциите нямат място в бизнеса, освен ако не правиш бизнес с тях.
Фридрих Дюренмат
Ако успея в бизнеса, но се проваля като баща, значи съм се провалил.
Марк Уолбърг
Аз съм дете, но трябва да мисля и да се държа като жена, този бизнес ви принуждава.
Риана
Тя научи, че бизнесът на този живот е да се подготви за смъртта.
Робърт Ингерсол
Моето мнение е, че все още, за да спечелите от гледна точка на лейбъристите, трябва да имате силен съюз с бизнеса, както и със синдикатите. Трябва да сте много в центъра на неща като реформа в публичния сектор.
Тони Блеър
Щастието, независимо дали в бизнеса или в личния живот, оставя малко следа в историята.
Фернан Бродел
Успехът ми в бизнеса се дължи предимно на способността ми да се съсредоточа върху обещаващи цели, не се поддавам на изкушението да решавам краткосрочни задачи.
Бил Гейтс
Политическата система на Америка се развива през последните 50 години по начини, които увеличават силата на бизнес лобитата.
Ал Гор
Иска ми се да мога да напиша книга, която да се чете, докато съществува нашата цивилизация... Бих я оценил много по-високо от всеки бизнес успех, ако мога да допринеса за разбирането на света, в който живеем или, по-добре все пак, ако мога да помогна за запазването на икономическата и политическата система, която ми позволи да процъфтявам като участник.
Джордж Сорос
Законът се превърна в бизнес. Здравеопазването се превърна в бизнес. За съжаление политиката също се превърна в бизнес. Това наистина подкопава обществото.
Джордж Сорос
В този бизнес известноста трае в течение на няколко секунди. Вие можете да станете известни за миг, но хората ще продължават да губят интерес към лицата, понеже нови идват всяка секунда. Днес аз съм известна. Утре няма да бъда. Това е нормално. Аз разбирам, че всичко ще свърши така, както е и започнало - за миг. Но аз ще отида по-далече. Ако Вие сте актьор и тъгувате по този повод, то вие сте избрали грешна професия.
Кийра Найтли
Ако можете да създадете семейство, тогава можете да изградите бизнес.
Майкъл Порт
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
25
Следваща