Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бизнес" - страница 4
Можете да поставите най-великия ресторант за морски дарове до средностатистическа заведение за пържоли в градски район и това заведение за пържоли ще направи повече бизнес от заведението за морски дарове. Ако отидете до водата, можете да поставите средно заведение за морски дарове до най-великата къща за пържоли и хората ще ядат морски дарове.
Тилман Фертита
Аз видях, какво се случи след като Уолт Дисни умря. Бизнесът беше парализиран, а хората просто стояха на съвещания и говореха за това, какво би направил Уолт в една или друга ситуация. Аз не искам, моите последователи да мислят за това, какво бих направил аз.
Тим Кук
Дизайнът трябва да отразява практичното и естетическото в бизнеса, но преди всичко... добрият дизайн трябва да служи преди всичко на хората.
Томас Дж. Уотсън
Никога не сключвайте бизнес сделка с някой, който има по-малко от вас.
Антон Шандор Ла Вей
Разходката ми е обществена. Моят бизнес е в света и трябва да се смеся със събранията на хората или да напусна поста, който Провидението изглежда ми е отредило.
Уилям Уилбърфорс
Нито науката, нито политиката на власт, нито средствата за масова информация, нито бизнесът, нито законът, нито дори военните са в състояние да определят или контролират рационално рисковете.
Улрих Бек
Има неизменен конфликт в живота и в бизнеса, постоянна битка между мира и хаоса. Нито един от тях не може да бъде овладян, но и двата могат да бъдат повлияни. Как се справяте с това е ключът към успеха.
Фил Найт
Естествено, бизнесът и удоволствието могат лесно да се комбинират, но трябва да съществува определен баланс, а последното не трябва да преобладава над първото.
Фредрик Байер
Когато правителството отпуска заеми или субсидии за бизнеса, това, което прави, е да обложи успешния частен бизнес, за да подкрепи неуспешния частен бизнес.
Хенри Хазлит
Днес бизнес климата не е за мен.
Бери Горди
Знаете ли, моят вече дълъг опит в бизнеса и политиката ми е показал, че по-добре е да се откажеш от свръхпечалбата.
Борис Березовски
Ние сме в този развлекателен бизнес всъщност, за да дадем на публиката това, което искат.
Айс Кюб
Ние сме реколтата един на друг; ние сме един друг бизнес; ние сме величината и връзката един на друг.
Гуендолин Брукс
Хората толкова бързат да лансират своя продукт или бизнес, че рядко гледат на маркетинга от птичи поглед и не създават систематичен план.
Дейв Рамзи
Провалът е най-ужасното нещо в нашия бизнес. Когато се провалим, целият свят знае за това.
Деси Арнас
Понякога трябва да унищожите бизнеса си, за да го спасите.
Джеймс Суровецки
Така че войната е изключително тъжен бизнес, защото по-голямата част от хората не искат да участват в нея.
Джералд Скарф
Първата и главната предпоставка за успех в бизнеса е търпението.
Джон Д. Рокфелер
Аз съм нещо като самурай. Казват, че ако искаш да бъдеш самурай, не можеш да се страхуваш от смъртта и щом трепнеш, ти отрязват главата. Не се страхувам да загубя този бизнес.
Ивон Шуинар
Твърде много хора мислят само за собствената си печалба. Но бизнес възможностите рядко чука на вратата на егоцентричните хора. Никой клиент никога не отива в магазин, само за да угоди на склададжия.
Казуо Инамори
В бизнеса е нужно да бъдеш гъвкав.
Карлос Слим Елу
Когато бизнес интересите... прокараха първата част от реформата на държавната служба през 1883 г., те очакваха, че ще могат да контролират еднакво и двете политически партии.
Карол Куигли
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
25
Следваща