Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бизнес" - страница 3
Звукозаписните компании наистина ме възмутиха, когато ми казаха да сваля теглото. Не можех да се занимавам и с това да изглеждам по определен начин. Така че напуснах бизнеса. И не съжалявам.
Ким Уайлд
Бизнесът на рекламодателя е да види, че ние правим нашия бизнес с някакво вълшебно заклинание или мелодия или лозунг, пулсиращ тихо на фона на съзнанието ни.
Маршал Маклуън
Докато израстваш в този бизнес се научаваш как да вършиш повече с по-малко.
Морган Фрийман
Провокацията е много полезно нещо от бизнес гледна точка.
Никита Михалков
Има само едно валидно определение за бизнес цел: да създадеш клиент.
Питър Дракър
Простата опозиция между хората и големия бизнес изчезна, защото самите хора се включиха толкова дълбоко в големия бизнес.
Уолтър Липман
Успехът или провалът в бизнеса е причинен повече от мисловното отношение отколкото от мисловният капацитет.
Уолтър Скот
Американският бизнес просто е забравил важността на продажбите.
Бари Голдуотър
Не е важно, колко сте умен, не е важно, колко всестранно е вашето образование и е обширен опитът ви, невъзможно да бъдете толкова мъдри, че самостоятелно да направите преуспяващ бизнес. Гледайте слушайте и изучавайте. Вие не можете да знаете всичко. Този, който мисли така, е обречен да бъде посредственост.
Доналд Тръмп
Милиарди се прахосват за неефективна филантропия. Филантропията изостава от бизнеса с десетилетия в прилагането на стриктно мислене към използването на парите.
Майкъл Портър
Никога не съм виждал по-лоша ситуация от тази на младите писатели в Съединените щати. Издателският бизнес в Северна Америка е толкова комерсиализиран.
Мануел Пуиг
Най-важното нещо в бизнеса - да се съсредоточи върху създаването на нещо важно. Аз просто работя върху това, което бих искал самият да се забавлявам.
Марк Зукърбърг
Трета писта, която се изпълняваше по онова време, освен академиците и забавните неща, беше, че баща ми сподели с мен своята страст към бизнеса и предприемачеството от много рано. Дори когато бях в гимназията, през уикендите прекарвах дълги часове в офиса.
Мукеш Амбани
Без ангажимент не можете да имате дълбочина в нищо, независимо дали става въпрос за връзка, бизнес или хоби.
Нийл Строс
Републиканците бяха много успешни. Има три неща, които американците не харесват: големи съюзи, голямо правителство и големи корпорации. Така че републиканците следват голямото правителство и големите профсъюзи и говорят само за малкия бизнес.
Анди Стърн
Бизнесът има начин да говори за това как да създаде стойност, което в известен смисъл не е лошо... Просто трябва да започнем да мислим дали стойността, която искаме да създадем, е в съответствие с всички социални и екологични благосъстояния.
Питър Сендж
Всички ние в бизнеса носим отговорност да поддържаме индустриалната база, от която зависим, и обществото, чиято адаптивност - и стабилност - може да сме приели за даденост.
Андрю Гроув
В бизнеса, както и в живота, най-важно е да се прави добро.
Ричард Брансън
Сприятелете се със своите врагове - това е добро правило както за бизнеса, така и за живота.
Ричард Брансън
Бизнес стратегията не трябва да бъде грандиозен и всеобхватен преглед. Трябва да бъде по-скоро като поглед отдолу, надникване под завивките, за да разгледате много подробно какво се случва.
Ричард Кош
Някои големи бизнесмени наистина са допринесли за нацистките изборни фондове, но германският капитализъм не може да се разглежда, въз основа на доказателства, като колективно довел фашизма на власт в някакъв пряк смисъл. Фашизмът в Германия беше масово движение, доведено на власт чрез тайно споразумение с фалирал, но традиционен елит, а не като марионетка на големия бизнес.
Ричард Овъри
Моите бизнес разбирания... това е инстинкт. Всичко, което правя, е просто моята интуиция и всеки път, когато се противопоставям на интуицията си, това е грешка. Въпреки че мога да седна и да анализирам и интелектуализирам нещо на хартия, ако се противопоставя на усещането си, това е грешно.
Тамара Мелън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
25
Следваща