Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бизнес" - страница 2
Аз съм чувствителен писател, актьор и режисьор. Приказките за бизнес ме отблъскват. Ако искате да говорите за бизнес, обърнете съм моя противен личен мениджър.
Силвестър Сталоун
Винаги, когато видите успешен бизнес, някой някога е взел смело решение.
Питър Дракър
В света на бизнеса най-успешните са хората, които правят това, което обичат.
Уорън Бъфет
Слушайте, ако съм научил едно нещо със сигурност в този бизнес, това е, че не знам нищо за човешката природа.
Франсис Форд Копола
Светът не се интересува от твоето самочувствие. Животът ще изисква да завършите бизнеса ПРЕДИ да се почувствате уверени.
Бил Гейтс
Отидете и създайте свой собствен бизнес по всяко време - и никога не е късно да се върнете в Харвард!
Бил Гейтс
Нищо лично, просто бизнес.
Ал Капоне
В сравнение с писането конните надбягвания са солиден и надежден бизнес.
Джон Стайнбек
Никога не взимайте отпуск? За какво ви е? Ако работата не ви доставя удоволствие, то означава, че вие работите там, където е нужно. А аз, даже играейки голф, продължавам да правя бизнес.
Доналд Тръмп
Това, което помага на хората, помага и на бизнеса.
Лео Бърнет
Единствената цел на бизнеса е услугата. Единствената цел на рекламата е обясняването на услугата, която бизнесът извършва.
Лео Бърнет
Ангажиментите са едно от най-лошите неща в музикалния бизнес. Те са много досадни.
Нийл Йънг
Праволинейните хора също са полезни в бизнеса.
Ричард Брансън
В бизнеса принципът 80/20 стои зад всяка иновация, всяка допълнителна стойност. Това е предприемачески принцип, формула за създаване на стойност, използвана не само от предприемачите, но и от повечето мениджъри и организации.
Ричард Кош
Просто съм абсолютно убеден, че най-добрата формула за осигуряване на мир и запазване на американския начин на живот е свободата, ограниченото управление и съобразяването със собствения ни бизнес в чужбина.
Рон Пол
Инженерството, медицината, бизнеса, архитектурата и живописта се занимават не с необходимото, а с контингента - не с това как стоят нещата, а с това как биха могли да бъдат - накратко, с дизайна.
Хърбърт Саймън
Има хора, които приемат слуховете и ги украсяват по начин, който може да бъде опустошителен. И това замърсяване трябва да бъде премахнато от хората в нашия бизнес възможно най-добре.
Боб Удуърд
Тайната е да се уверите, че бизнесът върви до съвършенство, със или без мен.
Гордън Рамзи
Успехът в бизнеса е по-малко функция на грандиозни прогнози, отколкото е резултат от възможността да се реагира бързо на реални промени, когато настъпят.
Джак Уелч
Точно както интернет намалява разходите за транзакции и сътрудничество в бизнеса и правителството, той намалява и цената на несъгласието, на бунта и дори на въстанието.
Дон Тапскот
Когато устойчивостта се разглежда като въпрос на оцеляване за вашия бизнес, вярвам, че можете да създадете големи промени.
Камерън Синклер
Това е научаване в бизнес живота, че на първо място трябва да имате ангажираност, отдаденост и страст към това, което правите.
Лакшми Митал
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
25
Следваща