Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бизнес" - страница 17
Директно към потребителя наистина ви дава пълен контрол върху вашия бизнес.
Тамара Мелън
Ние непрекъснато се учим и усъвършенстваме. Никога няма да бъдете перфектни, но мисля, че това, което научавате от грешките си и как го прилагате в бъдещето, изгражда основата на силен бизнес.
Тамара Мелън
Бизнеса не е физика, където вие имате зрели гении на 26 години. За да се вземат умни решение е нужно да се има опит. Само знанията са недостатъчни.
Теодор Левит
Важно е, че всички бизнесмени са разбрали, че отправна точна на бизнеса е купувачите на стоки за техните нужди и потребности, но не на патентни, суровини или опит в търговията.
Теодор Левит
Някога скандалната теза на Маркс, че правителствата са обикновени бизнес агенти за международния капитал, днес е очевиден факт.
Тери Игълтън
Никога не позволявайте на вашия бизнес да изпреварва финансовата страна на вашия бизнес. Счетоводство, счетоводство, счетоводство. Знайте цифрите си.
Тилман Фертита
Колкото и да трябва да познавате операциите си, ако не разбирате финансовата страна и как да правите бизнеса, никога няма да успеете. Така че може да сте най-добрият оператор или визионер, но ако не разбирате финансовата страна... Аз съм успешен, защото познавам финансовата страна, но познавам и операциите; не е случайно.
Тилман Фертита
Най-голямото нещо, което искам да видя, е хората да имат стремежа да успеят. Ако те могат да "вземат или оставят", аз не правя бизнес с тях. На менторството ми е приятно. Харесвам хора, които искат да учат.
Тилман Фертита
Познавам и трите аспекта на бизнеса: страната на развитието, страната на операциите и знам как да заема парите и как да сключа сделката. Ако беше лесно, всеки би го направил.
Тилман Фертита
Не ме интересува какъв е бизнесът. Изпитвам най-голямо уважение в света към онзи човек, който може да разглоби двигател на кола и да го сглоби отново, или бояджия, който може да нарисува перфектна линия, или оператора, който може да заснеме най-добрия кадър. Всички сме талантливи по свой собствен начин - просто някои от нас правят повече пари от други. Това е всичко.
Тилман Фертита
Дойдох с идеята, че искам да развивам продукти, защото видях, че бизнесът с услуги е задънена улица в дългосрочен план.
Тим О'Райли
В O'Reilly начинът, по който мислим за нашия бизнес, е, че не сме издател; ние не сме продуцент на конференции; ние сме компания, която помага за промяната на света, като разпространява знанията на иноваторите.
Тим О'Райли
Оригиналният ми бизнес модел - всъщност го записах - беше "интересна работа за интересни хора".
Тим О'Райли
Нашата цел не е да създадем възможно най-големия бизнес, а бизнес, който ни притеснява възможно най-малко.
Тим Ферис
В определени бизнеси бих казал, че 10 провала към един успех е напълно приемливо съотношение. Тъй като неуспехите умират доста бързо, те не са толкова скъпи и успехите могат да бъдат наистина огромни.
Тим Харфорд
Ако искате да избегнете критика, тогава не бива да сте историк, защото историците се опитват да разберат и обяснят. Ако се опитвате да угодите на хората, тогава трябва да отидете в модния бизнес или в бизнеса с бонбони.
Тимъти Снайдър
Безпокойството много пасва на статуквото. Тревожните хора са добри потребители и добри работници. Следователно правителствата и големият бизнес обичат тероризма - те го обожават, той е добър за бизнеса. Безпокойството ще ни върне обратно в нашите комфортни одеяла на пазаруване с кредитни карти и лоша храна, така че системата умишлено произвежда безпокойство, като същевременно обещава да го отнеме.
Том Ходжкинсън
От всички депресиращи злоупотреби с езика в бизнеса, няма друго, което да ме вбесява толкова, колкото необузданата прекомерна употреба на думата "страстен" във фирмени лозунги, рекламни анонси, изявления на мисията и отстрани на микробуси.
Том Ходжкинсън
Дистрибуторите не са мързеливи. Те отчаяно искат да изградят бизнес. Те просто не знаят какво да кажат и направят.
Том "Големия Ал" Шрайтер
Голяма част от бунта на днешните юноши може да се отдаде на родители и други възрастни, които оказват натиск върху тях да променят поведението, което децата смятат за свой собствен бизнес. Децата не се бунтуват срещу възрастните - те се бунтуват срещу опитите на възрастните да им отнемат свободата.
Томас Гордън
Късметът не е бизнес модел.
Антъни Бурдейн
Освен това появата на гигантски мултинационални медийни корпорации означава, че неизбраните магнати в света на бизнеса са способни да имат огромна власт.
Антъни Гидънс
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
25
Следваща