Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Удоволствие" - страница 23
Човек, който е морално чист, при равни други условия, има във всеки случай по-голяма ловкост, по-голям капацитет и по-голяма издръжливост от човека, който не е. Докато последният хаби творческата си енергия в безполезни удоволствия, както и в навици, предизвикващи болести, първият превръща цялата си творческа енергия в способности и гений и резултатът е очевиден.
Крисчън Ларсън
Да говориш е все едно да играеш голф, караш кола или поддържате магазин: колкото повече се занимаваш, толкова по-добре ти се отдава и толкова повече доставя удоволствие.
Лари Кинг
Едно нещо винаги е грешно - винаги: да причинява страдание у другите с цел да удовлетвори собствените си удоволствия; това е навеки погрешно.
Лафкадио Хърн
Винаги ми е било приятно да обяснявам физика. Всъщност това е повече от просто удоволствие: трябва да обясня физиката.
Ленард Съскинд
За да намерите удоволствие в живота, възползвайте се максимално от пролетта.
Ли Бай
Знаеш, че болката е част от цялата работа. И не е, че след това можете да кажете, че удоволствието е било по-голямо от болката и затова бихте го направили отново. Това няма нищо общо с това. Не можете да го измерите, защото болката идва след това и продължава по-дълго. Въпросът наистина е защо тази болка не те кара да кажеш, че няма да го направя отново? Когато болката е толкова силна, че трябва да кажеш това, но не го правиш.
Лидия Дейвис
Храненето е нещо, което всички трябва да правим. Когато сядаме на масата, ние се подхранваме и следователно цялата ни съпротива изчезва. Отворени сме да получаваме добро и да го приемаме с кеф и удоволствие.
Лидия Матичио Бастианич
Няма непривлекателни жени, когато те получават удоволствие.
Лиз Тучило
Любовта не винаги е да правиш това, което носи удоволствие; любовта също е да правиш това, което е добро за някого, независимо от цената в момента. понякога си отива... за известно време - и любовта се проявява, след това, в дадена болка. Защото болката е най-добре научен урок от този, който те обича най-много.
Линда Гудман
Открих, че уискито се ползва като изискано тайно удоволствие в много градове - и изглежда е популярно в Пакистан, тъй като е в целия тропически азиатски свят, мюсюлмански или немюсюлмани.
Лорънс Озбърн
Американци, знаете много за забавлението, но не и за удоволствието.
Лука Спагети
Тайната на младостта е проста: да се отпуснете и да намерите други удоволствия в живота.
Лучана Литицето
При възрастните усмивката на бебето предизвиква състояние на еуфория, несравнимо блаженство и щастие. Толкова е удоволствие, че от сега нататък възрастните са готови да разбият торта, за да го направи отново. И още. И още...
Людмила Петрановска
Хюга може да не е от полза за пазарния капитализъм, но може да бъде много от полза за вашето лично щастие. Хюга е способността да оценявате простите удоволствия от живота, а това изисква много малко пари.
Майк Викинг
Как вашето преживяване на едно сетиво се отразява на всички останали? Освен че са проводници на удоволствие и болка, вашите сетива са акушерките на интелигентността.
Майкъл Гелб
Числата все още доставяха удоволствие на Астрид. Това беше страхотното нещо на числата: не се изискваше вяра, за да се повярва, че две плюс две са равни на четири. И математиката никога, никога не ви е осъждала за вашите мисли и желания.
Майкъл Грант
Човек без удоволствие е човек без никаква представа за какво е животът.
Майкъл Грант
Изобретих тетрис за собствено удоволствие. Сама така и може да се изобрети нещо.
Алексей Пажитнов
Дори полетът да не ти доставя удоволствие, безсмислено е да се опитваш да излезеш, за да се поразходиш.
Ашли Брилиант
И двамата бяхме убедени тогава, а аз продължавам да мисля така и до днес, че животът може да бъде съвсем лек и приятен; достатъчно е да намериш нужното удоволствие в десетина неща, които да се повтарят безконечно.
Кърт Вонегът
Погледнете го по този начин. Всеки, който е получил някакво удоволствие от живота, трябва да се опита да даде нещо от себе си. Животът е като превъзходна храна и светът е метр д'отел. ... Радвам се да се дам нещо в замяна, защото съм бил така изключително щастлив и съм получил такова голямо удоволствие от него.
Джералд Даръл
Аз нямам нищо друго точно сега. Но ако получа шанс, С удоволствие бих направила готварско шоу тъй като аз обичам да готва.
Дипика Какар
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
25
Следваща