Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Удоволствие" - страница 20
Живей в своето удоволствие, но не забравяй за тези до теб.
Джейсън Стейтъм
Аз съм човекът, който казва всяко едно нещо, което мисли, понякога за удоволствие на другите и почти винаги в мой ущърб.
Джен Ланкастър
Удоволствието само по себе си е благо; не, дори отделянето на имунитет от болка, единственото добро.
Джереми Бентъм
Лошо е това, че понякога всякакви глупости доставят удоволствие.
Джеръм Дейвид Селинджър
Привързаността съществува в контекста на усещанията и е свързана с желанието на човек за непосредствено удоволствие. Възниква вълнение, след това удовлетворение: страдащият получава награда. Следователно в нас се формират натрапчиви желания: ние искаме отново да изпитаме това, от което сме изпитали удоволствие.
Джилиан Райли
Удоволствието не е резултат от успеха: това е изискване за успех.
Джо Оуен
Хората искат да платят за удоволствието. Плащането гарантира свобода на избора.
Александър Житински
Мъката може да смени удоволствието също така, както след слънчев ден може проливен дъжд.
Александър Лоуен
Всяко удоволствие, както и нашият собствен живот, от самото начало се втурва в собствената си смърт, живеейки твърде бързо, за да не ускорява настъпването на прекрасния миг на почивка.
Джон Клилънд
Вярно подбраното име ми доставя голямо удоволствие. Когато пиша, винаги започвам с имената. Първо името - после историята, а не обратно.
Джон Роналд Руел Толкин
На жените доставя повече удоволствие да ни правят глупаци, отколкото любовници.
Джон Уилмът
Когато човек пътува до работа за повече от час в едната посока, той трябва да спечели с 40% повече пари, за да изпита същото удоволствие от живота като човек, който прекарва малко време на път.
Джона Лерър
Удоволствието от Бога е единственото щастие, с което душите ни могат да бъдат удовлетворени.
Джонатан Едуардс
Удоволствията на смирението наистина са най-изтънчените, вътрешни и изящни наслади в света.
Джонатан Едуардс
Няма нищо, което да държи нечестивите хора в един момент извън ада, освен просто Божието удоволствие.
Джонатан Едуардс
Всички тези идеи, мярка, морал са измислени от хората, за да компенсират ограниченията на своето удоволствие.
Джонатан Лител
Планирай своят бюджет така, че парите да ти стигат за необходимите нужди, удоволствия и достойни желания, но при това разходите да не превишават девет десети от доходите.
Джордж Клейсън
С течение на времето той стана фен на чакането. Той обича да чака. Точен, той мрази препинателните, които го лишават с маниакалната си точност от невероятното удоволствие от онова празно пространство, в което не се случва нищо човешко, предвидимо, течение, в което всичко има веселата и неопределима миризма на бъдещето.
Джорджо Манганели
Не забравяйте, че хлябът ще бъде изкусителен, но аз мога да му устоя. За мен е по-важно да отслабна. Ако ям хляба, ще получа моментно удоволствие, но след това ще се почувствам по-зле.
Джудит Бек
Хората се аргументират от удоволствията си.
Джъд Морган
Не съм отпаднал по отношение на неприятната истина. Всъщност винаги съм изпитвал някакво удоволствие да се изправя пред нея.
Джъд Морган
Когато изпълним всяка потребност на човешкото тяло, това ни доставя удоволствие. Да дишаме ни доставя много удоволствие.
Мигел Руис
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
25
Следваща