Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Удоволствие" - страница 16
Възприемайте живота като приключение, смело приемайте всяко повикване и получавайте удоволствие от живота.
Рудолф Шенкер
Критикът трябва да направи повече от това, което книжните критици и изкуствоведите са правили в миналото. Което ви дава контекст за разбиране на ресторанта, дава ви по-добър начин да го оцените, дава ви инструментите да влезете там и да бъдете по-информиран вечерящ, който може да извлече повече удоволствие от изживяването.
Рут Райшил
Вкусът на шоколад сам по себе си е чувствено удоволствие, съществуващо в същия свят като секса... За себе си мога да се наслаждавам на порочното удоволствие от шоколада... изцяло от себе си. Потайността го прави по-добър.
Рут Уестхаймер
Единствените й удоволствия бяха филми и книги. Тя четеше толкова пламенно, сякаш броят от на книгите, които четеше, зависи от живота й.
Рут Хоган
Тя не знаеше, че тялото съдържа толкова много място за удоволствие или че човек може толкова лесно и точно да го извлече.
Сабрина Джефрис
Главното е, че получавам удоволствие от процеса, а иначе няма никакъв смисъл да се занимаваме с това.
Саймън Пег
Хората могат да дойдат да ме видят и аз имам удоволствието да мога да говоря с тях.
Салвадор Алиенде
Удоволствието никога не живее мирно заедно с благочестието.
Сам Харис
Желанията са част от удоволствията. Без желания няма мечти, а без мечти ние можем ли да реализираме пълният си потенциал?
Санта Монтефиоре
Каква е ползата от всички богатства на света и всички удоволствия на света? Всички те ще изчезнат в светкавицата, която наричаме човешки живот. Фокусирането върху удоволствията на света държи ума твърде разсеян, за да търси вътрешното Аз.
Свами Рама
Умът е отговорен за чувството на удоволствие и болка. Контрол на ума в най-висшата йога.
Свами Шивананда
Пих кафе без захар и без удоволствие.
Анна Гавалда
Парадоксът е, че хедонизмът, стремежът към удоволствие заради самия него, води до анхедония. Което е невъзможността да се наслаждаваш на удоволствие от какъвто и да е вид.
Анна Лембке
Похотта не желае размножаване, а само удоволствие.
Анселм Кентърбърийски
Често можем да издържим допълнителен килограм болка далеч по-лесно, отколкото можем да понесем отдръпването на унция от свикнатото удоволствие.
Сидни Харис
Не бихме ценили много богатствата, ако те не ни доставяха суетни удоволствия, да имаме това, което другите нямат.
Станислав Лещински
Отне много повече от битка с Джеймс, за да развали удоволствието на София от пържените юфка и зеленото пилешко къри, които яде всеки понеделник.
Стела Дъфи
В продължение на десетилетия работим под предположението, че масовата култура следва постоянно намаляващ път към стандартите с най-нисък общ знаменател, вероятно защото "масите" искат тъпи, прости удоволствия, а големите медийни компании искат да дадат на масите това, което искат.
Стивън Джонсън
Не съм сигурен, че рисковете, които поемам, са по-различни от тези, които поемат другите писатели, тъй като всички служим на удоволствието на читателя.
Стюарт О'Нан
Запомнете това, не е нужно да сте важни, специални или бляскави; всичко, от което всъщност се нуждаете, е успех и удоволствие от това, което решите да правите с живота си. Не е нужно да станете нещо в очите на другите, трябва само да станете нещо в собствената си реалност. От това смирено отношение струи сладко спокойствие, което идва естествено от личното изцеление и духовното помирение.
Стюарт Уайлд
Заради четенето не е жалко да се откажеш от всяко удоволствие!
Сузана Кларк
Не се отказвай от удоволствието само защото, ти мислиш, как то ще ти донесе вреда. Понякога вредата е много, много хубава.
Сюзан Нейпиър
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
25
Следваща