Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мир" - страница 9
Когато създадем мир, хармония и баланс в умовете си, ще го открием в живота си.
Луиз Хей
Никой човек, нито едно място, нито нещо нямат никаква власт над нас, защото "ние" сме единствените мислители в нашия ум. Когато създадем мир, хармония и баланс в умовете си, ще го открием в живота си.
Луиз Хей
Ако войната е причина за злините, то мирът ще бъде тяхно изцеление.
Квинтилиан
Скромният мир е по-добър от най-пищните победи.
Лион Фойхтвангер
Всеки иска мир - и ще се бори с най-страшната война, за да го получи.
Майлс Кингтън
Вселената се заговорничи във всеки момент, за да ми донесе щастие и мир.
Мариам Уилямсън
В света има твърде много напрежение... каква надежда има в Близкия изток, ако ти и аз не можем да постигнем мир.
Меган Макафърти
Някои трябва да са воини, за да живеят в мир.
Мерседес Лаки
Както знаете, макробиотиката е помогнала на хиляди болни хора; но това е детска градина. Целта на макробиотиката е да станем свободни да променим целия този свят в това, което искаме – нещастие към щастие, болест към здраве, война към мир, нещастие към любов. Когато постигнете тази свобода, вие ставате деца на Царството Небесно.
Мичио Куши
Нобеловата награда за мир е мощно послание. Трайният мир не е единично постижение, а среда, процес и ангажимент.
Мохамед ел Барадей
Всъщност няма да имате траен мир без подходяща структура за сигурност в Близкия изток.
Мохамед ел Барадей
Въпреки че сега съм доста популярен в моята страна и тенисът е спорт номер 1 и съм много поласкан, че хората ме разпознават и идват и ми правят комплименти, аз съм по-скоро съм човек, който обича да има уединение и мир.
Новак Джокович
Мирът е безкраен процес, работа на много решения от много хора в много страни. Това е отношение, начин на живот, начин за решаване на проблеми и разрешаване на конфликти.
Оскар Ариас Санчес
Твърдо вярвам, че науката и мирът ще победят над невежеството и войната.
Пиер Кюри
Можем да преминем през целия си живот, тревожейки се за бъдещото си щастие, и напълно да пропуснем къде живее истинският мир - точно тук, точно сега.
Питър Ръсъл
Това отдръпване от дневния смут в творческа тишина не е лукс, прищявка или безполезност. Това е необходимост, защото се опитва да осигури условията, при които сме в състояние да се поддадем на интуитивните напътствия, подтици, предупреждения, учения и съвети, а също и на вдъхновяващия мир на душата. Разтваря психическото напрежение и лекува негативните емоции.
Пол Брънтън
Мирът не е нещо, което желаете; Това е нещо, което правите, нещо, което правите, нещо, което сте, и нещо, което раздавате.
Робърт Фулам
Никой не изглежда перфектен. Трябва да намерим мир с начина, по който изглеждаме и продължаваме с живота.
Роджър Ебърт
В ума се заражда желание. Удовлетворява се, веднага идва друг. В интервала, който разделя две желания, в ума цари съвършено спокойствие. В този момент то е освободено от всякакви мисли, любов или омраза. Между две умствени вълни еднакво цари пълен мир.
Свами Шивананда
Мирът не означава само спиране на войните, но и спиране на потисничеството и несправедливостта.
Тауакул Карман
Просто искам да намеря вътрешен мир и мисля, че ще постигна това бавно, но със сигурно.
Тони Колет
След като Негово Величество беше обезглавен, парламентът в продължение на няколко години не направи нищо нито за обществения мир, нито за спокойствието на нацията, нито за установяването на религията, както бяха обещали по-рано.
Уилям Лили
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
25
Следваща