Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начало" - страница 4
Винаги вярвам, че небето е началото на границата.
Ем Си Хамър
Следователно еволюцията зависи само от определени процеси, формулирани от Дарвин: вариация и селекция. Вече не се трансформира фиксиран обект, както при трансформационната еволюция, но изцяло ново начало се прави, така да се каже, във всяко поколение.
Ернст Майр
В началото на десетилетие е изкушаващо да гледаме напред за следващите десет години.
Лорънс Клайн
Нямах никого в живота, никаква основа, така че трябваше да си проправя свой собствен път. Започнах от началото. Трябваше да се изправя срещу света, да стана силна, за да открия своята мисия в живота.
Тина Търнър
Недоверието към ума е началото на тиранията.
Едуард Аби
Всяка граница е начало, както и край.
Джордж Елиът
Началото на разкаянието е началото на нов живот.
Джордж Елиът
Отживяването никога не означава край на нещо – това е просто начало.
Маршал Маклуън
Лошо начало - лош край.
Теренций
Човек се оценява изцяло от действията му през целия му живот, от началото до края. Недейте да вземате част от моя живот или песен от моята музика и да казвате, че това съм аз...
Тупак Шакур
Всички истории имат начало, среда и край, а ако са добри, краят също е начало.
Джеймс Клавел
Животът, разбра той, много приличаше на песен. В началото има мистерия, в края – потвърждение, но средата, където са събрани всички емоции, си струва най-много.
Никълъс Спаркс
Смърта е начало на безсмъртието.
Максимилиан Робеспиер
Като за начало, за да защитя работата ми, трябваше да повярвам, че върша тотално глупoвата, лека и невинна комедия.
Милош Форман
В края на живота своето превъзходство усещат само тези, които в началото са страдали от непълноценност.
Сидни Смит
Има най-голяма практическа полза от това да направим няколко неуспехи в началото на живота си.
Томас Хъксли
В началото мъжа се разделя с илюзиите, после - със зъбите, а накрая - с безразсъдството.
Хелън Роулънд
Нашият успех наистина се основава на партньорства от самото начало.
Бил Гейтс
Пожънах много успех още от самото начало. Никога не съм бил подлаган на изпитание за дълги периоди от време. Изпълних първата си професионална задача още когато бях в колежа. Подписах с агенцията на Уилиям Морис още преди да завърша.
Дензъл Уошингтън
Конфликтът е много важно нещо. "Котката седна на възглавницата" - това не е начало на роман, а това "котката седна на кучешката възглавница" - да.
Джон льо Каре
Мъжете от началото на времето са търсили мир.
Дъглас Макартър
Някой ден старата барака, която наричаме светът, ще се разпадне. Как, не знаем и всъщност не ни интересува. Тъй като нищо няма истинска същност, а животът се върти в празнотата, началото и краят му са безсмислени.
Емил Чоран
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
26
Следваща