Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начало" - страница 22
Мисля, че повечето писатели ще кажат, че в началото на всяка книга си мислят: "Не съм сигурен, че мога да направя това". Но в крайна сметка стигате до магическа точка, в която историята изведнъж става реална за вас и вие сте напълно вложени в нея.
Катрин Апългейт
Ново начало. Дафни нямаше да знае какво да прави с това.
Катрин Макгий
Есента винаги й се е чувствала като началото на сезона, много повече от пролетта. Децата се смееха на път за училище. Въздухът беше свеж и изпълнен с обещания. Часовете на дневната светлина станаха по-кратки и следователно по-ценни.
Катрин Макгий
Ние сме в началото на началото на всички тези промени. Има усещане, че всички големи неща са се случили, но относително погледнато, нищо голямо още не се е случило. След 20 години ще погледнем назад и ще кажем: "Е, всъщност нищо не се случи през последните 20 години."
Кевин Кели
Когато следваш вътрешния си глас, вратите в крайна сметка се отварят за теб, дори и в началото да се затръшват.
Кели Кътроун
Краят на който и да е път рядко се вижда в самото начало.
Ким Уилкинс
При терапията, когато патологичните защити започнат да се разпадат, пациентът пропуска повече материал от своя произход, срещу който се е защитавал. Изведнъж се появяват спомени, които не са били налични в началото на терапията. Когато Лора бе възнамерявала да защити баща си, тя бе блокирала много от негативните си спомени за него; но сега, след две години терапия, тези болезнени спомени започнаха да текат като гореща лава.
Катрин Гилдинър
Качеството му беше, че нямаше количество, не беше измеримо или делимо, защото всичко, което може да бъде измерено и разделено, има начало и край.
Кларис Лиспектор
Имаме голямо задължение не само да се грижим за собствените си интереси, но да се ангажираме и да се уверим, че тази среща е в началото на ренесанс на доверието.
Клаус Шваб
Като начало, представата ни за света е деформирана, непълна. Тогава паметта ни е избирателна.
Клод Симон
Никой никога не пише за това, което се случва преди началото на творческия процес, всички говорят за това, което се случва по време на този процес.
Клод Симон
Мари започна да подозира, че това отражение ще се окаже като онзи малък компютърен асистент кламер – в началото помага, но след известно време просто искате кламерът да умре.
Кресли Коул
Никога не презирайте малките начала и не омаловажавайте собствените си постижения. Запомнете ги и ги използвайте като вдъхновение, докато преминавате към следващото нещо. Когато се впуснете извън зоната си на комфорт, където и да е отправната точка, това е нещо голямо.
Крис Гилбо
Нещата никога не остават същите. Естественото начало стига до естествени или неестествени цели.
Кристин Кашор
Отказах филм, който ми беше предложен в началото на 80-те, филм на Скорсезе. Това вероятно не беше добър ход в кариерата.
Кристофър Лойд
Когато се чувстваме обезкуражени, е толкова лесно да се почувстваме по-обезсърчени; когато се чувстваме неудовлетворени, това е само стъпка към това състояние, което е практически непоносимо. Ето защо е необходимо да спрете всички вредни чувства в началото. Не позволявайте нито едно неблагоприятно чувство да продължи за секунда. Променете ума веднага, като насочите вниманието си към нещо, което ще ви накара да се почувствате по-добре. Решете да се чувствате така, както искате да се чувствате при всякакви обстоятелства и постепенно ще развиете силата да го правите.
Крисчън Ларсън
Квантовата физика представя нов и вълнуващ светоглед, който оспорва старите концепции, като детерминирани траектории на движение и причинно-следствена връзка. Ако първоначалните условия не определят завинаги движението на обекта, ако вместо това, всеки път, когато наблюдаваме, има ново начало, тогава светът е творчески на базовото ниво.
Амит Госвами
Колко лош трябва да бъде живота ти, за да пожелаеш началото на Апокалипсиса?
Лейни Тейлър
...Имам толкова много свои мечти и си спомням неща от детството си, от времето, когато бях момиче и млада жена, и нищо не съм забравила. И така, защо мислехме за мама като за майка от самото начало? Тя нямаше възможността да преследва мечтите си и съвсем сама се сблъска с всичко, което й нанесе епохата, бедността и тъгата, и не можеше да направи нищо за много лошото си положение в живота, освен да претърпи това и да надхвърли и да живее живота си по най-добрия начин, отдавайки му тялото и сърцето си напълно. Защо никога не съм се замислял за мечтите на мама?
Кюн-сук Шин
Това е нашата памет – в нея се съхранява всичко, което четем в началото на живота, дори и да е разстроено, но, за щастие, не е повредена.
Леонид Кучма
Повечето отделни акции бяха достигнали върховете си в края на 1928 или в най-добрия случай в началото на 1929.
Лиакат Ахамед
Мисля, че още в началото имам чувство за това колко голяма е идеята и колко място се нуждае от нея, и, почти по-важното, колко дълго ще поддържа интереса на всеки.
Лидия Дейвис
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
26
Следваща