Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Родител" - страница 5
Родителите ми бяха изключително доволни, че знаех какво искам и че исках да го направя.
Вивиан Лий
Родителите ми бяха от френски и ирландски произход и дори в семейството ни има и испанска кръв. А аз толкова обичам Съединените щати и се чувствам като част от Америка.
Вивиан Лий
Според скалата на ценностите на моите родители, колкото едно нещо беше по-западно, за толкова по-културно се считаше то.
Амос Оз
Знаете, че да бъдете американци е много повече от въпроса откъде са дошли родителите ви. Това е вярата, че всички хора са създадени свободни и равни и че всеки заслужава равен шанс.
Хари С. Труман
Баща ми ми е най-добрият другар, а на майка си мога да кажа абсолютно всичко. Аз наистина много ценя майка си и баща си. Защо сме толкова затворени? Млади родители, така си мисля. Трудният бизнес поддържа техните умове млади.
Ким Уайлд
Родителите ми имат чудесен брак вече много години. Но аз не мога да гарантирам за себе си за толкова дълго време.
Ким Уайлд
Когато за пръв път видях картина на разпятието, аз изгубих уважение към своите родители. Изведнъж разбрах, че това е именно светът на възрастните – пълен с жестокост и лицемерие.
Вивиан Уестууд
Тази страна не прави разлика между хората, независимо къде сте се родили, независимо кои са били родителите ви, независимо дали не можете, като мене, да говорите английски, докато сте в двайсетте си години.
Арнолд Шварценегер
Исках само да съм прав, за да могат родителите ми да са щастливи. Те никога, никога, никога не са знаели.
Морис Сендак
Това винаги изглеждаше най-критичното изпитание, с което се сблъскваше дете - загуба на родители, загуба на посока, загуба на любов. Можеш ли да живееш без майка и баща?
Морис Сендак
Родителите не трябва да приемат, че децата са направени от захарни бонбони и ще се счупят и ще се срутят моментално. Децата не. Ние го правим.
Морис Сендак
Като дете мислех само за смъртта. Но не можете да кажете на родителите си това.
Морис Сендак
Родителите ми винаги са ми говори, че аз мога да постигна всичко, но никога не са ми казвали, колко време ще отнеме.
Рита Ръднър
Никога досега хората не са били толкова амбициозни, не са мислили, че могат да бъдат много повече от родителите си.
Тиодор Зелдин
Дори когато детето не е наоколо, то продължава да държи сърцето ви. Това означава да си родител.
Тони Парсънс
Винаги съм се чувствала героично в живота си... Като дете си спомням малки момичета на детската площадка, които стенеха за това как момчетата могат да правят повече, отколкото биха могли. Изобщо не мислех, че е така. Родителите ми не се отнасяха към мен като към момиче.
Вивиан Уестууд
Бракът имаше повече смисъл, когато беше неразривен. Жената, която се опитва да се справи с щамовете на семейство с един родител, ще страда най-много от облекчаването на законите за развода.
Джърмейн Гриър
Бръчките са наследствени. Родителите ги получават от децата си.
Дорис Дей
Мнозинството писма от родителите са изпълнени с неосъществени родителски мечти, замаскирани като добри съвети.
Кърт Вонегът
Моите родители никога не биха се оженили, ако нямаха за всичко еднакви възгледи.
Луи дьо Фюнес
Ако искате да разберете повече родителите си, накарайте ги да говорят за собственото си детство; и ако слушате със състрадание, ще научите откъде идват техните страхове и твърди модели. Тези хора, които "ви направиха всички тези неща", бяха също толкова уплашени и уплашени, колкото и вие.
Луиз Хей
Когато съм император, ще премахна частното образование. Частни училища, частен колеж. Всички тези родители с пари и енергия и стремеж към продажби на печене и желание да оставят огромното си състояние на образованието - всички ще трябва да се хранят от една и съща образователна тенджера.
Ан Патчет
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
26
Следваща