Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Родител" - страница 4
Мисля, че всички ние винаги сме на пет години в присъствието и отсъствието на нашите родители.
Шърман Алекси
Когато някой, без значение на колко години е, загуби родител, мисля, че боли същото, както ако си само на пет години, разбираш ли? Мисля, че всички ние винаги сме на пет години в присъствието и отсъствието на нашите родители.
Шърман Алекси
Моето училище и моето племе са толкова бедни и тъжни, че трябва да учим по същите проклети книги, по които са учили нашите родители. Това е най-тъжното нещо на света.
Шърман Алекси
Нашите деца разчитат на нас да осигурим две неща: последователност и структура. Децата имат нужда от родители, които казват това, което имат предвид, означават това, което казват, и правят това, което казват, че ще направят.
Барбара Колоросо
Любовта към родителите е единствената отговорност, за която не носиш отговорност.
Бернхард Шлинк
Родителите ми бяха деца по време на Голямата депресия от 30-те години и това ги беляза. Особено баща ми, който видя бедност в своя квартал Бруклин, Ню Йорк; възрастни, застанали в така наречените "линии за хляб", деца, просещи по улиците.
Бил О'Райли
Не исках да отглеждам генетично компрометирано дете. Не исках децата ми да се налага да се борят с масовото отклоняване на вниманието на родителите и последиците от принудата да се грижат за брат си след смъртта ми. Исках генетично перфектно бебе и тъй като това беше нещо, което можех да контролирам, избрах да сложа край на живота му.
Айлет Уолдман
Всяко момче знае, че е безсмъртен, но родителите му, не са толкова сигурни.
Грегъри Бенфорд
Да бъда родител е много важно за мен.
Даяна Рос
В английският език има думи "сирак", "вдовец", "вдовица", но няма дума за родители загубили дете.
Джоди Пико
Думите и картините са Ин и Ян. Женени, те произвеждат потомство, по-интересно от всеки един от родителите.
Доктор Сюс
Честно казано, знам, че много азиатски родители са тайно шокирани и ужасени от много аспекти на западното родителство.
Ейми Чуа
Когато бях малка, родителите ми наистина искаха само да бъда учен или лекар; те дори не бяха чували за юридическия факултет. Мисля, че дори тези дни, ако трябва да кажете на майка си, че искате да бъдете моден дизайнер, художник или писател, много азиатски родители биха се разтревожили, защото не смятат, че това е сигурна кариера.
Ейми Чуа
Виждам възпитанието си като голяма история за успех. Като ме дисциплинираха, родителите ми внедриха самодисциплина. Ограничавайки избора ми като дете, те ми дадоха толкова много възможности в живота ми като възрастен. Поради това, което направиха тогава, мога да върша работата, която обичам сега.
Ейми Чуа
Моят стил е много вдъхновен от двамата ми родители, така че всички имаме еднакъв вкус.
Зоуи Кравиц
Мислех, че има моменти да се оплакваш от родителите си и моменти да си благодарен и беше жалко да смесвам тези моменти.
Карън Джой Фаулър
Ако родителите са неподвижните звезди във вселената на детето, неясно разбираемите, отдалечени, но постоянни небесни сфери, братя и сестри са ослепителните, понякога изгарящи комети, които свирят наблизо.
Алисън Гопник
Бакалавърското ми образование в градския колеж в Ню Йорк стана възможно само чрез съществуването на тази отлична безплатна институция и финансовите жертви на моите родители.
Кенет Ароу
Ема е матрак, който беше изхвърлен от камиона, когато родителите й се разделиха. Не е като да обвинявате матрак, когато хората не го завързват достатъчно здраво.
Лори Халсе Андерсен
Детския психолог започва с изучаването на своите детски комплекси, а завършва с изучаването на детските комплекси на своите родители и техните родители.
Лоурънс Питър
Наследствеността е това, което кара родителите на юношата да се чудят един за друг.
Лоурънс Питър
Няма нищо по-лошо от едно тринайсетгодишно момче. Вие сте ограничени от своите родители и се опитвате да намерите своята независимост, защото вътре, дълбоко в себе си, сте толкова зависим от своята майка.
Бен Афлек
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
26
Следваща