Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Родител"
Пред всеки младеж стои един и същ проблем: как да бъде бунтар и конформист едновременно? Той решава, да се бунтува срещу родителите си и да копира на своите връстници.
Куентин Крисп
Половината от живота ни губят родителите, а другата половина - децата.
Кларънс Дароу
Родители - това е кост, на която децата точат своите зъби.
Питър Устинов
На Хелоуин, родителите изпращаха децата навън изглеждайки като мен.
Родни Дейнджърфийлд
Ние вярваме в нашата идея - семеен парк, където родители и деца могат да се веселят заедно.
Уолт Дисни
Нищо не е толкова рядко на света, колкото пълната откровеност между родители и деца.
Ромен Ролан
Родителите научават много от децата си за справяне с живота.
Мюриъл Спарк
Университетът е институция, създадена да гарантира, че децата се издигат на по-високо ниво в обществото от техните родители.
Хенри Луис Менкен
Главната трудност при обучението на деца е в това, че ви се налага да търпите техните родители.
Чарлз де Линт
Ние с мъжа ми решихме да имаме дете, понеже моите родители са достатъчно млади, че да се грижат за него.
Рита Ръднър
За един юноша няма нищо по-смущаващо от родителя.
Дейв Бари
Най-голямата грешка, която могат да направят родителите - е да заченат детето си при лоша музика.
Ейми Уайнхаус
Роден съм при доста лоши обстоятелства. Двамата ми родители съжаляваха.
Мистър Питкин
Родителите обичат своите деца с тревожна и снизходителна любов, която ги разваля. Има и друга любов – внимателна и спокойна, – която ги прави честни. Това именно е истинската любов на бащата.
Дени Дидро
Най-тежкото бреме на плещите на децата е неизживяният живот на техните родители.
Карл Густав Юнг
Започнах живота с две големи предимства: без пари и добри родители.
Маргарет Тачър
Първият проблем на родителите - да научат детето им да се държи добре в изисканото общество; втория - да намери това изискано общество.
Робърт Орбън
Всеки родител иска най-доброто за децата си. Няма да правя избор за детето си въз основа на това какво е политически коректно да направя.
Тони Блеър
За щастие, благодарение на начина, по който родителите ми ме научиха, мисля, че мога да се справя със славата по правилния начин.
Алесандро Дел Пиеро
Родителската любов към децата е по-силна от децата за родителите. Родителите не могат да се обичат, но да живеят заедно в името на децата, а децата могат да оставят родителите за любовта на напълно случаен човек.
Константин Мелихан
За децата не е най-добрия вариант да слушат как родителите им се ругаят. Знам, че това което правя е по-добре за моето дете, аз искрено вярвам, че е по-добре да има две къщи, напълнени с любов и щастие, отколкото един, в който царят ругатни и неразбиране.
Кристина Агилера
Когато работех във видеотеката, чувах, как родителите ругаеха детето си за това, че всеки път взима филми, които те са гледали и харесват. Детето си мисли "Защо да взимам нещо неизвестно? Да взема отново тази касета". И при мен е като детска психология - харесва ми този подход.
Куентин Тарантино
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
26
Следваща