Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Процес" - страница 16
Ако нямате пари, все още е лесен процес да създадете в чувствата си признание, че това, което имате, е изобилие и светът всъщност е изобилно място.
Стюарт Уайлд
Бях глупав, когато бях на 17 или 18. Моят мисловен процес беше, че смятах, че всъщност съм хипергений, и затова исках да отида в най-трудното академично училище, което мога, за да видя дали наистина съм толкова умен, колкото си мислех че бях.
Такър Макс
Влизаме в бардо, междинно състояние след смърт, точно както влизаме в съня след заспиване. Ако нашият опит на съня липсва яснота и е от объркани емоционални състояния и обичайна реактивност, ние ще се обучим да преживяваме процесите на смъртта по същия начин.
Тензин Уангял Римпоче
Бракът също така предполага появата на деца, които трябва да раждат и раждат - процеси, придружени от неизказана болка и риск. И предвид броя на сираците в книгите и в живота, този риск беше фатален.
Терез Ан Фаулър
Надявам се да покажа в процеса, че критичният анализ може да бъде забавен и по този начин да помогна за разрушаването на мита, че анализът е враг на удоволствието.
Тери Игълтън
Фюрерът беше избран чрез демократичен процес, дори и според днешните стандарти. Фюрерът, който беше избран, формулира плановете си с неопровержима яснота. Той беше избран от самите германци. И дори евреи.
Тимур Вермеш
Хората избират между два начина да стигнат до заключения или преценки: чрез мислене, използвайки безличен процес на логика; и чрез усещане решават какво означава нещо за тях.
Том Батлър-Бодън
Архитектурата е резултат от процес на задаване на въпроси и тестване и повторно разпитване и промяна по повтарящ се начин.
Том Мейн
Чудя се, ако пингвините продължат да се променят, тогава в процеса на еволюция, да речем след милион години, техните пера ще се променят или ще останат същите, каквито са сега?
Том Мичел
Мъдростта не може да ни обогати. Тя не е процес на придобиване, а по-скоро на освобождаване. Хората стават по-мъдри, когато се лишават от нещо.
Том Робинс
Критичното мислене е активното търсене на разбиране на реалното състояние на нещата чрез внимателна оценка на информация, идеи и аргументи - както и дълбоко разбиране на процеса на мислене като такъв.
Том Чатфийлд
Милионерите поемат риск и те не стават милионери, докато станат на 40 или 50. Това е по-бавен процес, отколкото много хора мислят.
Томас Станли
Да, парите са важни. Но всичко е заради творческият процес.
Травис Скот
Планетата се нуждае от дървета. Ако наистина в атмосферата има въглероден диоксид, единственият вид на планетата, който всъщност може да го залови в естествен процес на фотосинтеза, са дърветата.
Уангари Маатаи
Както всяка консервирана храна, любовта има срок на годност, цена и предупредителен етикет. За да обичате, трябва да проверите етикета с цената, за да видите дали имате достатъчно пари в портфейла си, да спазвате предупрежденията, дадени с дребен шрифт, и да приключите нещата преди датата на изтичане. Само тогава процесът е плавен за всички.
Ун Су Ким
Баща ми беше учител в училище и затова имах предимството както на западните образователни инструкции в училището, така и на това, което може да наречете процеса на усвояване на традиционните процеси на обучение за обучение около мен.
Уоле Шоинка
В крайна сметка всички биологични процеси се влияят от контекста, включително социално-психологическата среда. Околната среда включва всичко.
Уолтър Мишел
Съвсем идеята да напишете много книги не ви прави страхотен писател, но може би процесът на много писане ще ви направи много по-добър писател.
Уолтър Мозли
Има наука за забогатяване и тя е точна наука, като алгебрата или аритметиката. Има определени закони, които управляват процеса на придобиване на богатство и след като тези закони бъдат научени и спазвани от всеки, този човек ще забогатее с математическа сигурност.
Уолъс Д. Уотлъс
Талибаните са мюсюлманската версия на процесите над вещиците в Салем.
Фатима Мерниси
Когато смених клуба, знаех, че адаптацията е бавен процес, но не мислех, че ще отнеме толкова време.
Фернандо Торес
В нашия универсален опит неинтелигентните материални процеси не създават живот.
Филип Джонсън
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
26
Следваща