Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тайна" - страница 9
Мисля, че щях да бъда безнадежден шпионин. Обичам да разказвам истории и почти изцяло не мога да пазя тайна.
Бен Макинтайър
Понякога природата пази нейните тайни с неразривна хватка на физическия закон. Понякога истинската природа на реалността извива отвъд хоризонта.
Брайън Грийн
Винаги казвам на децата си, че щом имаш тайна, нещо за теб, от което се срамуваш да научиш другите, си дал властта на други хора да те наранят, като те изложи.
Айлет Уолдман
Тайната да накараш нещо да работи в живота ти е преди всичко дълбокото желание да го накараш да работи; след това вярата и убеждението, че може да работи; след това да задържите тази ясна категорична визия във вашето съзнание и да я видите да работи стъпка по стъпка, без нито една мисъл за съмнение или недоверие.
Айлийн Кади
Много от ползите от поддържането на високи нива на страх от тероризма са очевидни. Частните корпорации изсмукват огромни суми пари в брой, докато страхът продължава, докато държавните служители в държавата за национална сигурност и надзор могат да претендират за неограничени правомощия и да работят с неограничена тайна и без отговорност.
Глен Грийнуолд
Зарядът ще промени живота ви. Нашите мозъци са здраво свързани, за да отговорят на конкретни човешки двигатели, а научаването да използваме и активираме тези двигатели е тайната на успеха и щастието. Това е умна и красиво написана книга и тя ще наелектризира живота ви. Вземете тази книга!
Даниъл Г. Еймън
Тайната на щастието: Намерете нещо по-важно от вас и посветете живота си на това.
Даниъл Денет
Хората са потайни, когато имат тайни.
Деб Калети
Можете да държите тайна, да я държите толкова далеч, че тя задвижва почти всяка мисъл и всяко ваше движение - почти сърцето ви, почти.
Деб Калети
Всяко решение на всеки проблем е просто. Разстоянието между двете е тайната.
Дерек Ланди
Ако някой ми каже нещо и ме помоли да го запазя в тайна, аз винаги го правя.
Джейн Фалън
Да се отдадеш на някого на някого, да работиш усилено и да създаваш е тайната на успеха. Най-добрият начин да бъдеш художник е да твориш.
Джерард Уей
Всеки, който пази тайна, много иска да я сподели.
Джилиан Флин
Истинското зло на руската комунистическа държава не е комунизмът. Това е тайната полиция и концентрационният лагер.
Джон Бойд Ор
Ако погледнете наистина внимателно, когато става въпрос за Тайната, силата или ума ни, силата на нашето намерение в ежедневието ни, това е навсякъде около нас. Всичко, което трябва да направим, е да отворим очи и да погледнем.
Джон Демартини
Първата заповед на космонавта: да пази в тайна, че Земята е плоска и не се върти.
Александър Громов
Ние всички имаме тайни и всички ние имаме нашите измами. Актьорството в най-добрия случай е свързано с измама на хората и това ни прави още по-интересни.
Джон Литгоу
Демокрацията е единствената система, способна да отразява хуманистичната предпоставка за равновесие или баланс. Ключът към нейната тайна е участието на гражданина.
Джон Ралстън Сол
Не е голяма тайна, че съм атеист.
Джос Уедън
Тайната на цялата сила е - спестете силата си. Ако искате високо налягане, трябва да ограничите загубите.
Джоузеф Фарел
Предполагам, че по ирония на съдбата тайната за превръщането в световна "хиперсила" е толерантността. Ако погледнете историята, ще видите, че великите сили са много толерантни в издигането си до световно господство.
Ейми Чуа
Тайната на живота се състои в това, да "умреш преди смърта" и да узнаеш, че не съществува смърт.
Екхарт Тол
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
26
Следваща