Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тайна" - страница 4
Това решение има голяма повърхностна привлекателност - цялото вълнение от тайна, забранена, романтична сексуалност без семейна отговорност и семейна мърлявост.
Бенджамин Спок
Тайната е основата на злоупотребата с власт, открихме ние, нейната способстваща сила. Прозрачността е единствената противоотрова.
Глен Грийнуолд
Тайната е да се уверите, че бизнесът върви до съвършенство, със или без мен.
Гордън Рамзи
Тайната на живота е повече живот.
Дейвид Зиндел
Но тогава, доколкото знам, аз съм единственият изпълнител, който някога е давал клетва на своите помощници за тайна, чест и вярност под нотариална клетва.
Хари Худини
Красотата е проява на тайни природни закони, които иначе биха били скрити от нас завинаги.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Тази настойчивост, тъй като частните фирми продължиха, защото осигуриха максимална анонимност и тайна за лица с огромна публична власт, които се страхуваха от публичното познание за тяхната дейност като зло, почти толкова голямо, колкото и инфлацията.
Карол Куигли
Аз съм буквално най-лошият човек, който да пази тайни. Бих била най-лошият шпионин на всички времена.
Кери Ръсел
Струва ми се, че цялата тайна се заключава във вродената острота на паметта, която по съответния начин бива доразвита от сериозното познаване на шахматната дъска и дълбокото проникване в шахматната игра.
Александър Алехин
Тайната на управлението е в съчетаването на вярата в собствената непогрешимост със способността да се извлича поука от минали грешки.
Джордж Оруел
О, младост! Младост!... Може би цялата тайна на твоята прелест се състои не в това да имаш възможност да направиш всичко, а във възможността да мислиш, че ще направиш всичко.
Иван Тургенев
Една от тайните на живота е да поддържаме своето интелектуално любопитство изострено.
Уилям Лайън Фелпс
Човек, който е пил повече, не пази тайни и не изпълнява обещания.
Мигел де Сервантес
Нищо не ни тежи повече от тайната.
Жан дьо Лафонтен
Само натрапчивите тайни имат нужда от защита. Големите открития са защитени от обществено недоверие.
Маршал Маклуън
Искате да разберете главната тайна на красотата? Влюбете се - това действително работи!
Никол Кидман
Основа на любовта е свободата: в нея е тайната на човешката личност.
Октавио Пас
Тайната на японците е в това, че те не правят доклад за работата, а работят.
Питър Дракър
В мистичните традиции собствената готовност прави преживяванията екзотерични или езотерични. Тайната не е в това, че не ви се казва. Тайната е, че не можете да чуете.
Рам Дас
Тайната на добрия брак е да простиш на партньора си, че на първо място се жени за теб.
Саша Гитри
Тайната на лидерството е проста: Правете това, в което вярвате. Нарисувайте картина на бъдещето. Отиди там. Хората ще те последват.
Сет Годин
Не позволявайте на злото да ви убеди, че можете да имате тайни от него.
Франц Кафка
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
26
Следваща