Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тайна" - страница 24
Една от най-опасните и най-добре пазени тайни на медицинската професия е епидемията от анестезиолози, които са пристрастени към собствените си лекарства.
Кристофър Макдугъл
Тайната на главния ум се намира изцяло в използването на въображението.
Крисчън Ларсън
Тя отвори уста, но не проговори веднага и аз почувствах едновременно импулса да изкарам думите от нея и импулса да ги потисна. Винаги съм мислил, че искам да знам тайна или исках да се развие събитие – исках животът ми да започне – но в онези редки моменти, когато изглеждаше, че нещо наистина може да се промени, ме обзема паника.
Къртис Ситенфелд
Най-великата тайна на живота е смъртта.
Алън Камбъл
Зимата е добро време за пазене на тайни. Всяка тъмна улица го потупваше по рамото и му ставаше приятел, а немигащото око на всеки газов фенер осветяваше пътя му.
Алън Силитоу
Ние се разкриваме в парчетата, които искаме да знаят другите, дори най-близките до нас. Всички имаме своите тайни.
Лара Прескот
- Не ти ли се е искало някога да имаш тайна, която никой друг не е знаел, за да не бъде разочарован?
Лейла Сейлс
Сектите на илюминатите, действащи в кръговете на окултните и сексуалните магии, обединяват хора, вариращи от бивши терористи до фундаменталистки католици; готови да манипулират секти, нови религии, държавни тайни и всичко друго, до което могат да се докопат за печалба или власт. Големите играчи, Ватикана от едната страна; и еврейското лоби от друга, играйте ежедневна партия на шах със съдбата на цялото човечество. Въпреки че според някои играта вече е спечелена по време на Втория Ватикански събор от ционистите...
Лео Лион Загами
Любовта им е тайна. Това са любови без документи.
Летисия Коломбани
Тайните не са монети - в трансфера те губят стойност.
Лий Бардуго
Хората разкриват тайни, докато танцуват. По-лесно е да говорите с рамо, отколкото лице в лице.
Лиса Кей Адамс
Тайни - като отрова, всяка капка мистерия се превръща в киселина и разяжда и унищожава.
Лорен Фуше
При всеки има тайна, която той не иска да раздели.
Лорън Кейт
Добрия приятел пази тайни. По-добрият приятел помага да се пазят тайни.
Лорън Оливър
...Трябва да държите конец за зъби върху себе си през цялото време; когато зрението ви намалее, спрете да шофирате; не пазете твърде много тайни, в крайна сметка те ще ви изядат. Но най-ценният урок, който той ме научи, беше следния: Всеки ден остаряваме и някои от нас стават по-мъдри, но няма край на нашата еволюция. Всички ние сме бъркотия от противоречия; някои от нашите черти работят за нас, други срещу нас. И ето какво разбрах сам: В течение на живота хората се променят, но не толкова, колкото си мислите. Никой наистина не пораства.
Лиза Лутц
Предполагам, че това е тайната, ако някога желаете нещата да се върнат такива, каквито са били. Просто трябва да погледнете нагоре.
Лорън Оливър
В покера, както и в бизнеса, тайната е в това да знаете как да управлявате риска и да се възползвате от възможностите.
Лу Кригер
Ще ви разкрия една тайна: нито един войник не вярва докрай, че ще го убият.
Луис де Берниер
Основната тайна цел на САЩ в Мексико беше да следят наркокартелите в страната.
Люк Хардинг
Тайната да живеете живота на мечтите си е да започнете да живеете живота на мечтите си.
Майк Дули
Една малко известна тайна да правите точно правилния ход, точно в точното време от живота си, е да знаете, че във всички случаи има повече от един правилен ход и повече от един точен момент. Много и много повече.
Майк Дули
Поддържането на ума си отворен пред лицето на несигурността е единствената най-мощна тайна за разгръщане на творческия си потенциал.
Майкъл Гелб
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
26
Следваща