Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тайна" - страница 21
Никога не съм имал таен герой в съзнанието си, но съм държал много ментори в ума си, които са герои. Ганди, Исус, Моисей, Мартин Лутър Кинг, всички те бяха тайни герои в съзнанието ми, защото отстояваха това, което искаха, в което вярваха.
Джон Асараф
Тайната на живота и най-голямата стратегия за успех от всички е да го обичаш и да не се страхуваш от нищо.
Джон Гордън
Едно нещо, което научаваш с напредването на възрастта: тайната на щастливия трудов живот е намирането на стол за бюро, с който да живееш.
Джон Джаксън Милър
Винаги ми се е струвало, че всяко място и вещ притежава собствена памет. Силните чувства, особено страхът и отчаянието, неизменно оставят своят отпечатък. И този който веднъж е отишъл на подобно място, не може да не го усети. Тъмнината буквално ме буташе напред, шептейки ми предлагайки да вляза и да узная тайните й.
Александра Бракен
Тайни. Всички пазят своите тайни. Всичко наоколо се преструват.
Александра Рипли
Чрез науката хората могат да научат тайните на духовния свят.
Джон Дий
Тайната зависимост от нашите молитви, сълзи, решения, покаяние и начинания ни пречи да гледаме единствено и просто към Спасителя, така че да основаваме цялата ни надежда за приемане на неговото послушание до смърт и цялото му посредничество.
Джон Нютън
Моят тревожно парадоксален мисловен процес може да се обобщи по следния начин: Слава Богу, не вярвам в тайните владетели на света. Представете си какво биха направили тайните владетели на света, ако го направя!
Джон Ронсън
Моят идеален свят бяха първите дни на Туитър, където всички бяха любопитни един към друг и всички го виждаха като един прозорец в живота на хората, където можем да бъдем състрадателни, любопитни и съпричастни и да си разказваме тайни.
Джон Ронсън
Когато готвите месо, тайната на разнообразието е подправката. Зеленчуците, плодовете и билките са много по-интересни и разнообразни на вкус от животните, които се хранят с тях. И описанията ни са коренно погрешни: казваме, че котешкото месо е като пилешко, но ако се храним с котешки бульон, бихме си помислили обратното.
Джонатан Гримуд
Служебните секретни документи съществуват не за това, че да пазят тайни, а за това, да защитават служителите.
Джонатан Лин
Ако хората престанат да имат тайни, те спират да имат власт.
Джонатан Лин
Този, който ще пази тайна, трябва да я пази в тайна, че има тайна, която да пази.
Джонатан Лин
Разкажи тайната си на вятъра, но не го обвинявай, че е разказал на дърветата.
Джубран Халил Джубран
Понякога вашите тайни са единствената ви ценност.
Джулиана Багът
Защо пиша? Да изследва тайната на съществуването. Да търпя себе си. Да се доближа до всичко, което е извън мен.
Джумпа Лахири
Главната тайна на обаянието е любов към себе си. Обаятелните хора не съдят нито себе си, нито околните. Те мислят за любовта, и любовта им се проявява във всяко тяхно действие.
Дийпак Чопра
Какво означава да пишеш? Това е много древен и неясен, но ревниво пазен обичай да се намери убежище за смисъл в тайната на сърцето. Който му служи, той цялостно се самоунищожава.
Доминик Бона
На шестнайсет години да имаш тайни е нещо естествено.
Донато Каризи
Вече няма тайни. Правителствата, китайците, американците, японците, руснаците, само правителствата могат да се преместят право в ума на всеки, на всеки компютър, на всичко и да събират информацията.
Друнвало Мелхизедек
Бог е скрит, и никой не познава обликът му. Нито един човек не може да търси негово подобие. Той е скрит от боговете и хората, и Той е тайна за своите творения.
Е. А. Уолис Бъдж
Сталин винаги предпочитал да се обгражда не с безупречно честни и независими революционери, а с хора с тайни грехове, така че понякога те да бъдат използвани като инструмент за изнудване.
Александър Орлов
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
26
Следваща