Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тайна" - страница 17
Защо желаеш толкова дълъг живот, когато така и няма да узнаеш тайните на света.
Абулгасем Фердоуси
На университетското образование не е дадено да проникне в истинските тайни.
Фернандо Арабал
Проблемът е, че тайната придобива собствен живот във времето.
Фиона Бартън
Има тайна за двама, но няма тайна за трима, на всички е известна тайната на четиримата.
Абулгасем Фердоуси
Цялата тайна на свободата от безпокойството за липсата на време не се крие в работата на повече часове, а в правилното планиране на часовете.
Франк Бетджър
Най-важната тайна на умението да продаваш е да разбереш какво иска другият, след което да му помогнеш да намери най-добрия начин да го получи.
Франк Бетджър
Най-голямата нужда в света... е взаимно доверие. Никое човешко същество никога не знае всички тайни на чуждото сърце. И все пак има достатъчно доверие между майка и дете, съпруг и съпруга, купувач и продавач... да превърне социалния живот в практическа възможност. Доверието може да е рисковано, но не е толкова рисковано като недоверието.
Арнолд Джозеф Тойнби
От мъдрите и разумните нищо не е скрито, докато невярващите и недостойните не могат да научат тайните.
Хайнрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
Може би няма никаква тайна същност вътре в мен или в теб, или в тях, или в който и да било, нищо освен това, което изберем за себе си. Без съдба, без бъдеще, без минало... освен това, което изберем. Без роби и господари за душата, само курви и политици.
Хал Дънкан
Сърцата ви знаят мълчаливо тайните на дните и нощите.
Джубран Халил Джубран
Тайната на шоуменството не се състои в това, което наистина правите, а в това, което обичащата мистериите публика си мисли, че правите.
Хари Худини
Следата на "тайната миграция" беше шок за мен. Знаех малко за трудностите, само откъслечни новини в медиите.
Хасан Бласим
"Тайната миграция" през границите е форма на човешка деградация и доказателство за покварата на човешката съвест.
Хасан Бласим
Детската душа, която пази трудна тайна, не е в състояние да лети; тя, като ангел с товар на раменете, не може да се извисява.
Хуан Хосе Ареола
Мисля, че отстъпчивостта е една от тайните на щастливия брак.
Си Джей Бокс
Началото на християнския свят е, строго, в момент извън времето. Метфизическата тригонометрия го намира сред духовните Тайни, при срещата на две насочени към небето линии, едната, начертана от Витания по протежение на Възхода на Месията, другата от Йерусалим срещу Слизането на Утешителя. Това измерване, измерването на действащата вечност, на яркия облак и бързия вятър, всъщност е теология.
Чарлз Уилямс
Истинската тайна на силата е съзнанието за сила.
Чарлз Ханел
...и вероятно тук има някаква тайна, която остава да бъде открита.
Чарлс Пърс
Никоя толкова красива не би могла да си помисли да напусне дневния свят, към който тя имаше естествени права, за да бъде задушена от среднощната тайна на незаконната му милувка.
Шарлот Вейл Алан
Вглеждайки се моето сърце, аз изучих сърцата на другите. Видях, че няма човек, който да не пази в него тайни, които са важни да не бъдат разкрити.
Шодерло дьо Лакло
Не е тайна, че предпочитам да лежа на диван, отколкото да мета под него.
Шърли Конран
Уличната лампа пред къщата ми свети тази вечер и аз я гледам, сякаш може да ми даде видение. Джеймс никога не е говорил и гледа уличната лампа, сякаш е дума и може би сякаш е глагол. Джеймс искаше да ме освети улично и да ме направи ярка и красива, така че всички молци и прилепи да ме обикалят, сякаш съм центърът на света и пазя тайни.
Шърман Алекси
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
26
Следваща