Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тайна" - страница 15
Дълбокият аспект на технологията е, че щом тайните се разкрият, магията не изчезва.
Рей Кързуайл
Разбира се, ще кажете, че трябва да съм практичен и трябва да се опитам да рисувам по начина, по който те искат да рисувам. Е, ще ви кажа една тайна. Опитах и много се опитах, но не мога. Просто не мога да го направя! И затова съм просто малко луд.
Рембранд
Всяко семейство има тайни, Риена, и те са там с причина.
Ренита де Силва
Това всъщност са всички книги, нали? Искам да кажа, списъци с тайни и неща, които само бихте искали да сте направили - нещо като признание на предсмъртното легло, където се опитвате да извадите всичко, докато лампите все още светят.
Андрю Смит
Здравето е цялост - цялост в нейния най-дълбок смисъл, без нищо изоставено и всичко само в правилния ред, за да прояви тайната на баланса. Здравето далеч не е просто отсъствие на болест, а динамично и хармонично равновесие на всички елементи и сили, изграждащи и обграждащи човешко същество.
Андрю Уейл
Тайните са проблем, може би най-трудният от всички проблеми. Те оказват натиск върху ума и заемат значително място в света.
Ричард Чизмар
За разлика от мен, Рене не беше срамежлива; тя беше истински угодник на хората. Тя се притесняваше твърде много какво мислят хората за нея, носеше сърцето си в ръкава си, очакваше твърде много от хората и се нараняваше твърде лесно. Пазеше чуждите тайни като шампион, но разказваше своите твърде бързо. Тя очакваше светът да не я мами и винаги се изненадваше, когато го правеше.
Роб Шефийлд
Тайната на изкуството да обичаш и да бъдеш любим е завинаги да престанете да осъждате.
Робърт Нютън Антъни
В природата на човек има тайна склонност и стремеж да обича другите.
Роджър Бейкън
Каква глупост накара младите хора, дори тези на средна възраст, да се смятат за безсмъртни? Колко по-добър беше животът им, ако можеха да си спомнят края. Носенето на смъртта ви със себе си всеки ден би затруднило губенето на време за недоброта, гняв и горчивина, за нещо дребно. Това беше тайната: да си спомниш времето на смъртта си, за да запазиш глупостта и грозното от живота си.
Рохинтън Мистри
Позволете ми да ви кажа една тайна: няма такова нещо като безинтересен живот. Един ден трябва да ми разкажете пълната си история, несъкратена и неизяснена. Ще отделим малко време за това и ще се срещнем. Много е важно. Манек се усмихна. "Защо е важно?" Това е изключително важно, защото помага да си припомните кои сте. Тогава можете да продължите напред, без да се страхувате да се изгубите в този постоянно променящ се свят.
Рохинтън Мистри
Една от тайните да останеш млад е винаги да правиш неща, които не знаеш как да правиш, да продължаваш да учиш.
Рут Райшил
Тайната на живота е да намираш радост в обикновените неща. Интересувам се от щастието.
Рут Райшил
Вече се отървах от въпросите и надеждите за отговори. Тайните са единственото, което носи истинско удовлетворение.
Ръсел Хобан
Парите не защитават. Парите не пазят тайни. Само абсолютна власт прави това.
С. Дж. Редуайн
Познатите стихове й действаха, като мантри. Тайната на тяхното успокояващо влияние беше, че думите на поетесата бяха подредени една след друга в правилния ред, без внезапни разбивания на ритъм и други изненади. Изглеждаше, че те плуват едни след други...
Сала Симука
За някои неща просто не можем да мълчим, а за други не искаме и да чуем. Пазим нещо в тайна, но излагаме нещо чисто, сякаш четем изречение. Само едно нещо може да се каже със сигурност: има неща, които говорят сами за себе си.
Сара Ратаро
Хората никога не осъзнават колко тайни може да съдържа една книга.
Сара Холанд
Защото не исках той да ме види или да ме разпитва, тъй като тук вече има тайни, а моите тайни са моето богатство и моят здрав разум.
Себастиан Бари
Брадата на мъж е само начин да се скрие нещо, лицето му, разбира се, но също и вътрешните неща, като жив плет около тайна градина или покривало върху клетка за птици.
Себастиан Бари
В продължение на десетилетия мъжете от Зона 51 мислеха, че ще отнесат тайните си в гроба. В разгара на Студената война те култивираха анонимност, докато преследваха някои от най-тайните проекти в страната. Теориите за конспирация бяха оставени на популярното въображение.
Ани Джейкъбсън
...тайната е да приемете себе си такъв, какъвто съм, независимо от ситуацията, и да си позволите да се държите така, както аз наистина искам в момента.
Анита Мурджани
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
26
Следваща