Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Внимание" - страница 7
Невъзвръщаеми разходи? Обръщаме им твърде много внимание.
Ричард Талер
Вниманието е материалът, от който е направена паметта, а паметта е акумулаторът на човешкия гений.
Робърт Лоуъл
Способността да се фокусира вниманието върху важни неща е определяща характеристика на интелигентността.
Робърт Шилър
Това, което идва в света, за да обезпокои нищо, не заслужава нито внимание, нито търпение.
Рьоне Шар
Двама души са живели в теб през целия ти живот. Едното е егото, бъбриво, взискателно, истерично, пресметливо; другият е скритото духовно същество, чийто тих глас на мъдрост рядко сте чували или обръщали внимание.
Согиал Ринпоче
Трябва да вярвате на себе си повече, отколкото на другите. Обърнете внимание на вътрешния си глас - той ще ви каже дали как и в какво инвестирате е подходящо за вас.
Сузи Орман
Ако отделяте време всеки месец, за да обърнете внимание на парите си, ще започнете следващата година в страхотна финансова форма.
Сузи Орман
Спирам да обръщам внимание, защото колкото и да обичам красотата, мразя глупостта и като видя двете заедно, ме вбесява.
Такър Макс
Има цена за популярността. Критиците търсят вашите слабости, недостатъци, всичко, което кара работата да изглежда като случайност и да не изглежда достойна за цялото внимание, което получава.
Тери Макмилан
Ключова функция на издателската марка е даването на статут от това на кого и на какво обръщате внимание.
Тим О'Райли
Ученето на езици заслужава специално внимание. Това е най-доброто нещо, което можете да направите, за да усъвършенствате ясното мислене.
Тим Ферис
След като привлечете вниманието на хората, имате по-голямата отговорност да им кажете нещо ценно.
Тобаяс Фордж
Истината е, че всички обръщат внимание на този, който е номер едно в бокс офиса. Но нищо от това няма значение, защото единственото нещо, което наистина съществува е връзката на публиката с филма.
Том Ханкс
Времето, присъствието и физическото внимание са нашите най-основни заместители на нещо в крайна сметка недоказуемо: че сме разбрани.
Том Чатфийлд
Малко любов и внимание могат да извършат дълъг път... жалко, че повече хора не осъзнават това.
Франк Перети
...ниската самооценка е другата страна на егоизма. Човек, който живее с ниска самооценка, винаги търси внимание и потвърждение, че всичко е наред.
Антъни Хопкинс
Да, на мен ми е нужна поддръжка и внимание на мъжа. Само слабите жени заявяват за своята независимост и сила.
Арета Франклин
Лъжата трябва да бъде изпитана на място, където тя ще привлече вниманието на света.
Ариел Шарон
Истинското изкуство се опитва да не привлича вниманието, за да бъде забелязано.
Хосе Бергамин
В ендшпила е необходимо да играеш точно и да не губиш темп: всеки ход, спечелването или спестяване на време трябва да се вземе под внимание веднага.
Хосе Раул Капабланка
Не съм особено загрижен за това, какъв мой образ е отпечатан в съзнанието на другите, но все пак аз им благодаря за вниманието им.
Хю Джакман
В същото време вярващите осъзнават, че дефектите, които виждат един в друг, са изпитание от Аллах. Поради тази причина те не обръщат внимание на тези дефекти, а ги компенсират, като действат положително. Те внимателно избягват и най-малкото действие, изражение на лицето или дума, която би подсказала за подигравка.
Аднан Октар
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
27
Следваща