Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Внимание" - страница 6
Висшето образование не е показател за ума, скъпите подаръци - не са признак за любов, обещанията и думите не винаги са истински. Вашият опит, вниманието и постъпките по отношение на хората - ето това е истински ценно.
Орландо Блум
Великите хора, подобно звездите (на небосклона) често привличат повече внимание върху себе си, тогава когато изчезват.
Пиер Буаст
Молитвата е акт на любов; думи не са необходими. Дори ако болестта отвлича вниманието от мислите, всичко, което е необходимо, е волята за любов.
Тереза Авилска
Необходимо е толкова внимание, за да се каже истината, колкото да се скрие.
Балтазар Грасиан
Да говориш лъжи и самохвалства, за да привлечеш внимание се явяват грешки, които аз съм направила, понеже аз не искам, моите деца да ги правят.
Джейн Фонда
Вниманието не е концентрация.
Джиду Кришнамурти
Хвърляте поглед към на имейла. Отдавате повече внимание на истинското писмо.
Джудит Мартин
Жените говорят една с друга, също така, както и мъже говорят с мъже. Но жените винаги обръщат повече внимание на детайлите.
Ейми Уайнхаус
В нито една страна в цивилизованият свят не се отделя така малко внимание на философията, както в Съединените Щати.
Алексис дьо Токвил
Гений - това е висша способност да концентираш вниманието върху изучаван предмет.
Иван Павлов
Законът за привличането реагира по същия начин, както и вашият ум: той чува това, което не искате, когато чуете себе си да прави изявление, съдържащо думите не, не или не, вие всъщност обръщате внимание на това, което не не искам. Не забравяйте, че привличате в живота си каквото и да отделяте на вниманието, енергията и се фокусирате върху това дали искате или не искате.
Майкъл Лозиър
Като малко дете продължителността на вниманието ми беше, както си спомням, доста кратка.
Майкъл Морпурго
Трябва да получите страхотно заглавие, за да привлечете вниманието в блога си – става дума за примамката, а не за пръчката.
Майкъл Хаят
Най-лесният начин да се преодолеят препятствията е да не им обръщате внимание.
Марион Котияр
Животът прави писането на поезия необходимо, за да докажа, че наистина съм обръщал внимание.
Марк Странд
Получавате социален натиск от родителите си, които ви учат да обръщате внимание на определени неща, а не на други. Получаваш го в училище.
Марта Бек
Да отделите своето положително или отрицателно внимание на нещо е начин да дадете енергия. Най-вредната форма на поведение е да задържите вниманието си.
Масару Емото
Опитвам се да не обръщам много внимание на класирането, защото изчисленията могат да ви разсеят.
Новак Джокович
За да покажем колко голяма част от Земята е покрита от океаните, можем да обърнем внимание на факта, че едно цяло полукълбо, с център близо до Нова Зеландия, би имало само една десета от площта си като суша! А средната дълбочина на моретата е над две мили.
Пол Шумейкър
Обърнете внимание не само на Божиите милости, но и на Бог в милостите. Милостта никога не е толкова пикантна, колкото когато вкусват Спасител.
Ралф Венинг
Жените са ужасно ядосани, когато са последвани от тези, които не са приятни за тях, но те са още по-яростни, когато тези, които са им на сърце, не им обръщат внимание.
Реймънд Фийст
Обърнете внимание на тялото си. Въпросът е, че всеки е различен. Трябва да разберете какво работи за вас.
Андрю Уейл
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
27
Следваща