Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Внимание" - страница 3
Любовта е привързаност, която носи вниманието на ума отвъд себе си, и е смисълът на връзката с някое друго същество по отношение на него като обект.
Адам Фергюсън
С успеха на шоуто получавате възможност да обърнете внимание на нещата, в които вярвате.
Брадли Уитфорд
Любовта е единство на душите, ума и тялото. Обърнете внимание на подредбата...
Брижит Бардо
Колкото по-виновна се чувствам пред мъжа, толкова повече внимание проявявам към него.
Брижит Бардо
Щастието е като пеперуда. Колкото повече опитваш да я хванеш толкова повече ти бяга. Но ако насочите вниманието си на други неща, То идва и тихо сяда на рамото ви.
Виктор Франкъл
Интелигентността е не само способността да се разсъждава; това е и възможността да се намери подходящ материал в паметта и да се разгърне вниманието, когато е необходимо.
Даниел Канеман
Писането е трудна работа. Създаването на истории, които привличат вниманието на хората и го задържат, са много трудни.
Дейвид Огдън Стиърс
Политиката може да се оприличи на шофиране през нощта над непознати хълмове и планини. Трябва да се обърне голямо внимание на това, което лъчът може да достигне и следващия завой.
Дейвид Тримбъл
Ако обръщате внимание на гардероба си, смята Руди, умът ви не е достатъчно зает.
Джак Макдевит
Постиженията на човек в живота са кумулативният ефект от вниманието му към детайла.
Джон Фостър Дълес
В много редки случаи, ако обръщате наистина голямо внимание, животът не е гаден.
Джос Уедън
Живите също заслужават внимание.
Алис Сиболд
Вниманието и привързаността на обществото ме преведоха перз едни от най-трудните периоди; вашата любов и привързаност винаги е облекчавала моите пътувания.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Видях, че самотата е по-силна, когато се опитваме да се борим с нея, и отслабва, когато просто не и обръщаме внимание.
Паулу Коелю
Работете усилено, направете най-доброто от себе си, никога не губете вяра в себе си и не обръщайте внимание на това, което другите хора казват за вас.
Ноел Кауърд
Не обръщам внимание на това, колко награди имам. Просто излизам на пистата и се старая да я пробягам максимално страхотно. А ако говорите за целите ми - мечтая да стана един от легендите на световният спорт.
Юсейн Болт
Когато се ангажирате с една връзка, вие влагате по-задълбочено вниманието и енергията си в нея, защото сега изпитвате собственост върху тази връзка.
Барбара де Анджелис
Планетата е в беда и цялото внимание е насочено към Парис Хилтън.
Ал Гор
Красивите неща не изискват внимание.
Джеймс Търбър
Майка ми беше професионален болен човек; тя взимаше много хапчета против болка. Има много такива хора. Това е начинът, по който те са свикнали да получават внимание. Винаги си спомням, че тя е дъщеря на алкохолик, който я е оставял сама около Коледа.
Джим Кери
Справянето със сложността е неефективна и ненужна загуба на време, внимание и умствена енергия. Никога няма оправдание нещата да са сложни, когато биха могли да бъдат прости.
Едуард де Боно
Винаги ме е изненадвало колко малко внимание философите обръщат на хумора, тъй като това е по-значим процес на ума, отколкото разумът. Разумът може само да подреди възприятията, но процесът на хумор участва в промяната им.
Едуард де Боно
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
27
Следваща