Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Внимание" - страница 15
Вниманието се увеличава в присъствието на огледалата.
Таряй Весос
Тя имаше известни затруднения да събере точно защо заслужава да бъде на това място, но не беше достатъчно глупава, за да отрече, че в крайна сметка животът е жесток и не обръща внимание на това, което е справедливо.
Тед Декър
...човек, който намира тишината и самотата за скучни, е човек, който самият е скучен, лишен от всичко, което заслужава внимание.
Тед Декър
Те бяха толкова пресилени, толкова нелепи, че само някой с такава власт би имал личен интерес да отклони вниманието от комисията. Това беше метод, изтръгнат от страниците на най-старите пропагандни книги. Излъжете с малки букви и хората няма да повярват. Кажете стандартна лъжа и хората ще се усъмнят. Но кажете лъжа с главни букви, лъжа с наистина колосални размери, и хората ще трябва да повярват. И въпреки че такава колосална лъжа, изречена от човек с власт и позиция, изисква малко действителни доказателства, тя все още е уязвима на достатъчно голямо бреме от противни доказателства.
Тед Козматка
Казвам, свирете по свой собствен начин. Не играйте това, което обществеността иска - вие свирите това, което искате, и оставете публиката да вземе под внимание това, което правите - дори и да им отнеме петнадесет, двадесет години.
Телониъс Монк
Да живееш тук и сега не означава никога да не мислиш за миналото или да планираш отговорно бъдещето. Идеята е просто да не си позволявате да се изгубите в съжаления за миналото или притеснения за бъдещето. Ако сте здраво стъпили на земята в настоящия момент, миналото може да бъде обект на изследване, обект на вашето внимание и концентрация. Можете да постигнете много прозрения, като погледнете в миналото. Но ти все още си прикован към настоящия момент.
Тик Нят Хан
Любопитно е, как хората възприемат музиката - те не я слушат като такава, а обръщат много по-голямо внимание как са удебелени имената, написани на обложката.
Тило Волф
За да привлечете вниманието на мъжа, просто застанете пред телевизора и не помръдвайте. Той ще говори с вас. Обещавам.
Тим Алън
Парите са като бензин по време на пътуване. Не искате да останете без бензин по време на пътуването си, но не правите обиколка на бензиностанции. Трябва да обърнете внимание на парите, но не трябва да става въпрос за парите.
Тим О'Райли
Градът е опасно място, ако не обръщате внимание.
Том Полък
Моята мечта: да продължавам да удивлявам себе си, без да обръщам внимание на публиката.
Том Хидълстън
Въпреки цялата сложност на един свят, в който по-голямата част от будните ни часове прекарваме в консумиране или взаимодействие с медии, едва ли сме напреднали в разбирането си какво означава вниманието.
Том Чатфийлд
Всички ние сме аматьори икономисти на вниманието, трупаме и разменяме моментите си - или ги гледаме как се изплъзват в пукнатините на хиляди клипове в YouTube.
Том Чатфийлд
Глупавите тенденции не траят дълго. Голяма част от тези глупости, които се появяват, дори не обръщам особено внимание, защото това ще изчезне на мига.
Антъни Бурдейн
Истината е, че литературата може да ни хване и да привлече цялото ни внимание. Може да ни пренесе в други светове, да ни освободи от всекидневните грижи. Можем да загубим себе си в литературата.
Томас Монтасер
И какво съм аз? Предполагам, че бих се нарекъл трезв оптимист... Ако не сте трезви относно мащаба на предизвикателството, тогава не обръщате внимание. Но ако не сте оптимист, нямате шанс да генерирате вида масово движение, необходимо за постигане на необходимия мащаб.
Томас Фрийдман
Това, което най-много се опитваме да избегнем, идва ли след нас, защото му обърнахме твърде много внимание с притеснението си?
Томи Ориндж
...не знаете какво е по-ценно: това, за което говорите сега, или почти молитвеното внимание на вашия слушател.
Тонино Гуера
Лесно ми е да обличам други жени, но когато става въпрос за себе си, ми е много трудно. Преди нямах особен интерес към дрехите. Сега му се радвам повече и обръщам много повече грижи и внимание. Но много пъти го бъркам и съм като всяка друга жена: уча се от опита.
Трини Уудол
Косата винаги е била част от моя имидж, и аз и отделям много внимание.
Туинги
Вие разбирате, колко е трудно да спорите с жените. Ако в главата им дойде някаква фантазия то няма никаква сила която да ги накара да се разделят с нея, ако не ви се отдаде да им отвлечете вниманието.
Уилям Дитрих
Страхът е чудесен сигнал. Това е като сигнал за болка. Хей, погледни ме, погледни ме. Насочете вниманието си точно тук, върху болката.
Уим Хоф
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
27
Следваща