Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Внимание" - страница 10
Не обичам да обръщам внимание на това, което мислят другите, но понякога трябва да го правя.
Оуен Уилсън
Парите са най-разяждащият аспект на живота днес, защото това означава, че всяко внимание към детайла е забравено.
Роберто Кавали
Много войни така и не биха се разразили, ако хората не обръщаха внимание на чуждите грешки.
Робърт Джордан
Казано е, че гениален човек трябва да подбира предците си с голямо внимание - и все пак изглежда не е толкова наследствен, колкото повечето хора мислят. Децата на големите често са малки.
Робърт Ингерсол
Голямото привличане на модата е, че тя отклони вниманието от неразрешимите проблеми на красотата и предостави лесен начин - който може да се купи с пари... към просто изразен, лесно възпроизведен идеал за красота, колкото и временен да е този идеал.
Тиодор Зелдин
Франция е идея, а не територия. Тук обръщат повече внимание на интелектуалците; те дават на художниците и писателите усещането, че са ценени.
Тиодор Зелдин
Смятаме, че говоренето е нещо, което правим естествено, без никакви усилия. Но като свиренето на музика, това изисква внимание, знания и практика.
Тиодор Зелдин
Успехът се постига с постоянен труд и постоянно внимание. Ние трябва да се борим за него, нито за миг да не се колебаем и да не отстъпваме нито крачка.
Уилям Дженингс Брайън
Размерът на доходите на човек оказва значително влияние върху достъпа му до света извън квартала му. С пари той може да преодолее почти всички осезаеми пречки пред общуването, може да пътува, да купува книги и периодични издания и да вкара в обсега на своето внимание почти всеки известен факт от света.
Уолтър Липман
В изкуството има едно нещо, което не получава достатъчно внимание. Елементът, оставен на човешката воля, не е почти толкова голям, колкото хората мислят.
Шарл Бодлер
Човек, който е мил и добър с теб, но е груб със сервитьора, не е мил и добър човек. (Това е много важно. Обърнете внимание. Винаги е валидно.)
Дейв Бари
Аз обичам, когато ми обръщат внимание. Но при това аз съм съвършено обичайно момче.
Дейвид Бекъм
Твърде много обожание и безкраен интерес. Той съкрушава... дави... задушава. Дяволски много внимание.
Джаки Колинс
Обърнете внимание на това, което търсите, защото то ви търси.
Джеймс Елрой
Постоянното внимание към работата, която ни поверява Бог, е белег на твърдото благочестие.
Джон Уесли
Сериозен проблем, който заслужава внимание. Реших го по този начин: Изгасих светлината и си легнах.
Джон Фанти
Никой анонимен участник не може да повлияе на цените и затова наистина можете да спекулирате на пазара, без да обръщате внимание на морала. Това е една от положителните черти на пазара. Ето защо те функционират.
Джордж Сорос
Подаръците са символични. Когато ги давате в личния си живот, те трябва да покажат, че обръщате внимание на човека, на когото ги давате.
Джудит Мартин
Хората винаги обръщат внимание на това, което не ги засяга.
Карлос Руис Сафон
Ако наградите не работят, какво става? Препоръчвам на работодателите да плащат добре и справедливо на работниците и след това да направят всичко възможно, за да им помогнат да забравят за парите. Загрижеността за парите отвлича вниманието на всички - работодатели и служители - от проблемите, които наистина имат значение.
Алфи Кон
Обърнете внимание на хората, а Всемогъщият ще се погрижи за себе си.
Кърт Вонегът
Имаше толкова много скандали около кариерата ми през последното десетилетие, че никой никога не е обръщал внимание на моята музика. Моите песни бяха забравени.
Мадона
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
27
Следваща